Stoiximan Super League

Οπαδοί και… ταξί στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ!

Μπορεί η πίκρα για την κατάσταση της ομάδας τους να τους «πνίγει», αλλά -αν μη τι άλλο- οι οπαδοί της ΑΕΚ παραμένουν ευρηματικοί! Σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας (ανεξάρτητη από αυτή που γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν συμμετέχουν) περίπου 100 φίλοι της «Ένωσης» -μέλη της ORIGINAL- βρίσκονται στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα, έχοντας πάει εκεί και πέντε… ταξί!

Μπορεί η πίκρα για την κατάσταση της ομάδας τους να τους «πνίγει», αλλά -αν μη τι άλλο- οι οπαδοί της ΑΕΚ παραμένουν ευρηματικοί!

Σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας (ανεξάρτητη από αυτή που γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν συμμετέχουν) περίπου 100 φίλοι της «Ένωσης» -μέλη της ORIGINAL- βρίσκονται στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα, έχοντας πάει εκεί και πέντε… ταξί!

Όπως εξήγησαν, η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να… διευκολύνει παίκτες και προπονητή, ώστε να πάνε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπως ακριβώς επέστρεψαν στα σπίτια τους μετά τη ντροπιαστική ήττα του «Καραϊσκάκη» πριν 15 μέρες (σ.σ. είχαν φυγαδευτεί με ταξί από ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού, προκειμένου να αποφύγουν τους οπαδούς που τους περίμεναν στα Σπάτα)!

Σημειώνεται, πάντως, ότι δεν υπάρχει ένταση έξω από το ξενοδοχείο, με τους οπαδούς να μην έχουν δημιουργήσει το παραμικρό και την ομάδα να βρίσκεται μέσα, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή μαζί τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x