Stoiximan Super League

Δεν παραιτείται ο Αδαμίδης!

Πρόεδρος της ΑΕΚ -τουλάχιστον προς το παρόν- παραμένει ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο 36χρονος δικηγόρος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν κρίνει πως αυτό θα είναι προς όφελος της ΑΕΚ, να παραιτηθεί, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά τη φημολογία ότι το έχει κάνει ήδη. Με ταξί -έπειτα από απαίτηση των οπαδών, ώστε «να νιώσουν λίγη από τη ντροπή του Καραϊσκάκη»- στο ΟΑΚΑ παίκτες και προπονητής!

Πρόεδρος της ΑΕΚ -τουλάχιστον προς το παρόν- παραμένει ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο 36χρονος δικηγόρος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν κρίνει πως αυτό θα είναι προς όφελος της ΑΕΚ, να παραιτηθεί, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά τη φημολογία ότι το έχει κάνει ήδη.

Με ταξί -έπειτα από απαίτηση των οπαδών, ώστε «να νιώσουν λίγη από τη ντροπή του Καραϊσκάκη»- έφτασαν στο ΟΑΚΑ παίκτες και προπονητής!

Μετά το συλλαλητήριο των οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια και κυρίως μετά τα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο -και την απαίτηση των οπαδών η ομάδα να πάει με ταξί στο ΟΑΚΑ- υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ!

Μετά από επικοινωνία, ωστόσο, που είχε μαζί του ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο ίδιος παρουσιάστηκε απογοητευμένος μεν, αλλά όχι και διατεθειμένος να τα παρατήσει. Παρόλο, λοιπόν, που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο -σε περίπτωση που κριθεί ότι δεν υπάρχει καμία άλλη λύση- να αφήσει τη θέση του, ξεκαθάρισε ότι -στην παρούσα φάση- παραμένει κανονικά σε αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x