Stoiximan Super League

Σκόκο: «Προτιμώ το… τρένο»!

Με χιούμορ αντέδρασε ο Νάτσο Σκόκο, ερωτώμενος για τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός τόνισε ότι… προτιμάει το τρένο από το ταξί και αφού τόνισε πως νιώθει θυμό και ντροπή για την ήττα του «Καραϊσκάκη», εξέφρασε κατανόηση στις αντιδράσεις του κόσμου για ‘κείνη. Σε ερώτηση για το μέλλον του, δε, τόνισε πως οι στόχοι του Κυπέλλου και του Champions League του δίνουν κίνητρο να συνεχίσει και απηύθυνε μήνυμα ενότητας σε όλους προκειμένου η ΑΕΚ να τους πετύχει.

Με χιούμορ αντέδρασε ο Νάτσο Σκόκο, ερωτώμενος για τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τον Ατρόμητο (1-0).

Ο Αργεντινός τόνισε ότι… προτιμάει το τρένο από το ταξί και αφού τόνισε πως νιώθει θυμό και ντροπή για την ήττα του «Καραϊσκάκη», εξέφρασε κατανόηση στις αντιδράσεις του κόσμου για ‘κείνη.

Σε ερώτηση για το μέλλον του, δε, τόνισε πως οι στόχοι του Κυπέλλου και του Champions League του δίνουν κίνητρο να συνεχίσει και απηύθυνε μήνυμα ενότητας σε όλους προκειμένου η ΑΕΚ να τους πετύχει.


Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σκόκο:

«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Ήταν μία έκφραση του κόσμου. Το καταλαβαίνω να υπάρχουν αντιδράσεις στο γήπεδο, αυτό όμως που δεν μπορώ να δεχτώ είναι όταν οι αντιδράσεις φτάνουν στην προσωπική ζωή του κάθε παίκτη. Αυτό ξεφεύγει από τα όρια του ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε πικρία μετά τον Ολυμπιακό, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να πετύχουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου για να κερδίσουμε έναν τίτλο. Αυτό, προσωπικά, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

Σε ερώτηση αν αυτό τον αποτρέπει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, είπε: «Είναι μία άσχημη εικόνα με όλα αυτά που έχουν συμβεί, όμως τώρα θα πρέπει να σκεφτώ τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».

Μιλώντας για όσα ακολούθησαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν, είναι ανάμεσα σε μας και στον κόσμο. Κατανοούμε τον θυμό του κόσμου. Και εμείς άλλωστε τον ίδιο θυμό και την ίδια ντροπή νιώθουμε. Ειδικά εγώ, που αγωνίστηκα σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να αλλάξω κάτι. Είναι δύσκολο να αφήσεις πίσω το ότι έγινε με τον Ολυμπιακό.

Έχουμε δύο σημαντικούς στόχους όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»
.

Όσο για το αν πιστεύει πως ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου και πρωτιάς στα πλέι οφ, μπορεί να αλλάξει αυτό το κλίμα, είπε: «Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το Κύπελλο και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτούς τους στόχους».

Τέλος ρωτήθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου, αν έχει χρησιμοποιήσει ξανά ταξί στην Ελλάδα, για να πει: «Προτιμώ να χρησιμοποιώ το τρένο. Εντάξει, είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτά συμβαίνουν», ενώ για το αν αισθάνεται κάποια πικρία από την πλευρά των οπαδών, όταν λίγες μέρες πριν οι παίκτες συναίνεσαν για να πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότησή της, τόνισε:

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση με πολλά προβλήματα αυτή που ζούμε. Κι εμείς έχουμε πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Τα δίνουμε όλα για τη φανέλα, όσο και αν ακούγεται παράξενο αυτό να έρχεται μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν θα μας βοηθήσει καθόλου αν σκεφτόμαστε τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς τα εξωαγωνιστικά προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x