Stoiximan Super League

Τέλος το πρωτάθλημα για Φατί

Χωρίς τον Ρικάρντο Φατί στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας ο Άρης. Ο μέσος των Θεσσαλονικέων έφτασε τις 10 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών στα ματς με Ολυμπιακό Βόλου (εντός) και Skoda Ξάνθη (εκτός).

Χωρίς τον Ρικάρντο Φατί στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας ο Άρης.

Ο μέσος των Θεσσαλονικέων έφτασε τις 10 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών στα ματς με Ολυμπιακό Βόλου (εντός) και Skoda Ξάνθη (εκτός).

Ποινή μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα εκτίσει και ο Κάρλος Τόχα, όπως αποφάσισε ο Σάκης Τσιώλης, αφού και ο Κολομβιανός μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα στη βάση τους από την Αθήνα, όπου διέμειναν μετά τον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας και μετέβησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, όπου έκαναν χαλάρωμα. Για αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό από τον Σάκη Τσιώλη.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x