Stoiximan Super League

«Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε»

Σοβαρότητα, νίκες και καλή μπάλα ζήτησε ο Μάκης Χάβος από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, ελπίζοντας να μη δει ξανά σημάδια χαλάρωσης. Χάνουν το ντέρμπι με τον Ηρακλή Πάμπλο Γκαρσία και Ντάριο Κρέσιτς.

Σοβαρότητα, νίκες και καλή μπάλα ζήτησε ο Μάκης Χάβος από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, ελπίζοντας να μη δει ξανά σημάδια χαλάρωσης.

«Αποδείχθηκε στο ματς με τη Λάρισα ότι κανείς δεν μας κάνει χάρη. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αυτά τα ματς (σ.σ. με Ηρακλή και Κέρκυρα) θέλουμε να συνδυάσουμε νίκες με καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο 41 ετών τεχνικός στη σύντομη ομιλία του πριν το ξεκίνημα της σημερινής προπόνησης.

Θετικά ήταν τα νέα των εξετάσεων του Πάμπλο Γκαρσία, με τον ΠΑΟΚ να στερείται τις υπηρεσίες του μονάχα στο επερχόμενο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Ουρουγουανός μέσος έχει υποστεί ελαφριάς μορφής θλάση στον λαγονοψοΐτη (κοντά στην περιοχή των προσαγωγών) κάτι που συνεπάγεται με περίπου μια εβδομάδα ξεκούραση.

Απών από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον «Γηραιό» θα είναι και ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό καρπό. Με θεραπεία συνέχισε ο Μίρκο Σαβίνι.

* Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί στις 11:00 στη Σουρωτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x