Stoiximan Super League

Καβάλα-SΚODA Ξάνθη 1-1 (Τελικό)

Με κίνητρα το γόητρο αλλά και την τελική θέση στην βαθμολογία, η Καβάλα υποδέχεται την Ξάνθη σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο ματς. Οι «Αργοναύτες» διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες να μπουν στα πλέι-οφ, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ οι Ακρίτες έχουν συγκεντρώσει ήδη αρκετούς βαθμούς για να μην ανησυχούν όσον αφορά την ουρά. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Με κίνητρα το γόητρο αλλά και την τελική θέση στην βαθμολογία, η Καβάλα υποδέχεται την Ξάνθη σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο ματς. Οι «Αργοναύτες» διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες να μπουν στα πλέι-οφ, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ οι Ακρίτες έχουν συγκεντρώσει ήδη αρκετούς βαθμούς για να μην ανησυχούν όσον αφορά την ουρά.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



94' - Λήξη του ματς.

93' - Κίτρινη κάρτα στον Κωστούλα.

91' - Δεύτερη κίτρινη στον Αντεφέμι που αποβάλλεται.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87' - Τελευταία αλλαγή και για την Καβάλα. Στην θέση του Ρίος μπαίνει ο Καπνόπουλος.

85' - Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο.

83' - Ο Ναζλίδης αντικαθιστά τον Ονουάτσι.

81' - Αλλαγή και για την Καβάλα. Ο Ντικρόκ θα μπει στην θέση του Ντιέ.

81' - Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Αλτιπαρμακόφσκι στην θέση του Καζάκη.

80' - Κίτρινη κάρτα στον Ρίος.

77' - Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Στην θέση του Μαρσελίνιο ο Μάνταλος.

74' - Κίτρινη κάρτα στον Αντεφέμι.

72' - Μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έχει παγώσει αλλά η ακόμη η Καβάλα είναι αυτή που έχει την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο.

69' - Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Στην θέση του Κατόνγκο ο Καθάριος.

53' - Κίτρινη κάρτα στον Καζάκη.

52' - Δοκάρι για την Ξάνθη. Ο Καζάκης νικάει στον αέρα τον Ντουγκλάο και παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς, στην συνέχεια ο Μαρσελίνιο πλασάρει και ο Ντουγκλάο διώχνει με τον ώμο αλλά οι Ακρίτες διαμαρτύρονται για χέρι.

51' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Φανταστική ενέργεια του Αμπντούν που τρυπάει την άμυνα της Ξάνθης και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Νικουλάε που κάνει εύκολα το 1-1.

49' - Εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν, την κεφαλιά ο Ντουγκλάο, διώχνει σε κόρνερ δύσκολα ο Λυμπερόπουλος.

48'- Ωραία ενέργεια του Αμπντούν, που ντριμπλάρει όμορφα, φτάνει στην μικρή περιοχή αλλά ούτε ο Ονουάτσι ούτε ο Ρίος μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

47' - Δυνατά ξεκίνησε η Καβάλα. Ο Αμπντούν εκτελεί φάουλ, ο Νικουλάε πιάνει την πρώτη κεφαλιά, ο Ρίος την δεύτερη αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο μακριά από το αριστερό δοκάρι του Λυμπερόπουλου.

46' - Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' - Λήξη του πρώτου μέρους.

43' - Κούρσα του Μαρσελίνιο, που μπαίνει μέχρι την μικρή περιοχή του Γκαλίνοβιτς αλλά εκεί ο Ντουγκλάο καθαρίζει την φάση πριν η Ξάνθη γίνει περισσότερο απειλητική.

35' - Ακόμη μια καλή στιγμή για να ισοφαρίσει χάνει η Καβάλα. Από αριστερά ο Αμπντούν πασάρει στον Ρίος μέσα στην περιοχή, ο οποίος σουτάρει αλλά ο Λυμπερόπουλος απομακρύνει με υπερένταση.

31' - Ακυρώνεται γκολ της Καβάλας ως οφ-σάιντ. Ο Αμπντούν μπήκε στην περιοχή, έβγαλε και την παράλληλη σέντρα στον Ονουάτσι που πλάσαρε εύστοχα αλλά η βοηθός Φώσκολου υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ τον Νιγηριανό επιθετικό χωρίς όμως να έχει δίκιο αφού καλύπτεται από τον Κωστούλα.

24' - Δυνατό σουτ του Πόι, ο Γκαλίνοβιτς θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

20' - Κίτρινη κάρτα ο Γκλέισον.

17' - Οι παίκτες της Ξάνθης πιέζουν ψηλά και σωστά αναγκάζοντας τους αμυντικούς της Καβάλας να κάνουν πολλά λάθη και να χάνουν εύκολα την μπάλα.

11' - Πρώτη καλή στιγμή για την Καβάλα. Ο Ρίος βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή μόνος του, σούταρε δυνατά αλλά ο Λυμπερόπουλος θα διώξει σε κόρνερ.

8' - Η Καβάλα προσπαθεί να συνέλθει από το γκολ-ψυχρολουσία του Καζάκη, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και αλλάζοντας αρκετές πάσες στον χώρο του κέντρου αλλά χωρίς ακόμα να έχει πατήσει την περιοχή του Λυμπερόπουλου.

1' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή του Γκαλίνοβιτς, η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί. Σέντρα του Στιούαρτ από τα αριστερά, ο Καζάκης βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και με προβολή έκανε το 1-0 για την Skoda.

1' - Έναρξη του ματς



Καβάλα (Γ. Μαντζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Περεϊρίνια, Ντιέ (81' Ντικρόκ), Ρίος (87' Καπνόπουλος), Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι (83' Ναζλίδης), Νικουλάε

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Βουτσίτσεβιτς, Πφέρτζελ, Θεοδωρέλλης

SKODA Ξάνθη (Ν. Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Γκλέισον, Κωστούλας, Στιούαρτ, Φλίσκας, Αντεφέμι, Καζάκης (81' Αλτιπαρμακόφσκι), Πόι, Κατόνγκο (69' Καθάριος), Μαρσελίνιο (77' Μάνταλος)

Στον πάγκο: Βρονταράς, Σταθάκης, Τσουμάνης, Ζεάν Καριόκα

Γήπεδο: «Ανθή Καραγιάννη»
Διαιτητής: Αμπάρκιολης
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Φώσκολου



• Εντός έδρας η Καβάλα έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στα 14 ματς που έχει δώσει.
• Η φόρμα της Ξάνθης στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις δεν είναι και τόσο καλή. 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Βέβαια εντός έδρας διατηρεί το αήττητο στα τελευταία 4 ματς και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κλείδωσε την υπόθεση παραμονή στην Σουπερλίγκα.
• Αντίθετα, οι «Αργοναύτες» με τρεις σερί ήττες έχασε το τρένο των πλέι-οφ.
• Οι απόντες για τον Νίκο Παπαδόπουλο φτάνουν τον αριθμό «8». 6 τιμωρημένοι (ουάνης, Κιντάνα, Κομεσίδης, Μπόατεγκ, Βάλλας και Βασιλακάκης) και 2 κλινήρεις (Τζάγκι, Γκσπούρνινγκ).
• Τελευταία εκτός έδρας νίκη για την Skoda, αυτή με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική.
• Η παράδοση είναι υπέρ της Καβάλας. Στις 6 μέχρι στιγμής αναμετρήσεις στην έδρα των «Αργοναυτών», η Ξάνθη έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x