Stoiximan Super League

Μπουμσόνγκ: «Γονείς μας οι οπαδοί»

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σωτήρης Νίνης βρέθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε εταιρία κινητής τηλεφωνίας με θέμα την κακοποίηση γυναικών. Ο Γάλλος αμυντικός είπε «οι οπαδοί είναι σαν τους γονείς μας. Πρέπει να κάνουν υπομονή ακόμη κι όταν κάνουμε κάτι στραβό και να μας στηρίζουν», τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει πάση θυσία να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σωτήρης Νίνης βρέθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε εταιρία κινητής τηλεφωνίας με θέμα την κακοποίηση γυναικών.

Ο Γάλλος αμυντικός είπε «οι οπαδοί είναι σαν τους γονείς μας. Πρέπει να κάνουν υπομονή ακόμη κι όταν κάνουμε κάτι στραβό και να μας στηρίζουν», τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει πάση θυσία να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την εκδήλωση ο «Μπουμ» είπε «μου αρέσει να βοηθάω όσο μπορώ, είναι κάτι διαφορετικό, μία όμορφη ευκαιρία να καθαρίσει το μυαλό από το ποδόσφαιρο. Όταν αγωνίζεσαι σε μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός η πίεση είναι φοβερή. Επίσης, ήταν μία καλή ευκαιρία να βγω με την γυναίκα μου, καθότι δεν βγαίνουμε συχνά στην Αθήνα».

Στη συνέχεια, για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γάλλος διεθνής υπογράμμισε «Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα δεν είναι αν μπορούμε ή όχι, είναι υποχρέωσή μας να πάρουμε τη 2η θέση. Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε τη στήριξη των οπαδών μας. Αυτό θέλω να ζητήσω από τους οπαδούς μας. Είναι κάποιες φορές που δεν μπορούν να κάνουν υπομονή, αλλά για μας οι οπαδοί είναι οι γονείς και εμείς τα παιδιά τους. Όταν τα παιδιά δεν κάνουν κάτι σωστό, οι γονείς δεν πέφτουν πάνω τους να τους φάνε, αλλά στέκονται δίπλα τους για να τους συμπαρασταθούν».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x