Stoiximan Super League

Έφυγε ο πρώτος από την Καβάλα

Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της θα κάνει η Καβάλα, η οποία ξεκίνησε από την αποδέσμευση του Μαρκ Φέρτζελ. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, τον δρόμο του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπόχουμ τον Γενάρη και αποκτήθηκε από τους «αργοναύτες», θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο σύλλογο. Μένει ο Βαγέχο.

Εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της θα κάνει η Καβάλα, η οποία ξεκίνησε από την αποδέσμευση του Μαρκ Φέρτζελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, τον δρόμο του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπόχουμ τον Γενάρη και αποκτήθηκε από τους «αργοναύτες», θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο σύλλογο.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος θα ανοίξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν, πρόλαβε να συμπληρώσει 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Καβάλας και να πετύχει κι ένα γκολ, στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή (3-0)

Μένει ο Βαγέχο

Παρά τις φήμες που είχαν αναπτυχθεί, ο Λόπεθ Βαγέχο θα παραμείνει στην Καβάλα. H διοίκηση των «αργοναυτών» υπολογίζει τον 36χρονο τερματοφύλακα στα πλάνα της και για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x