Stoiximan Super League

Επιστροφή Χρυσικόπουλου

Ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην «Καραϊσκάκης ΑΕ». Ο λόγος για τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, που είναι από σήμερα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και επί της ουσίας εκπρόσωπος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η συγκεκριμένη… επιστροφή έγινε με αφορμή την ολοκλήρωση και τυπικά της μεταβίβασης του 50% που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δύσκολο για Παπασταθόπουλο.

Ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην «Καραϊσκάκης ΑΕ».

Ο λόγος για τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, που είναι από σήμερα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και επί της ουσίας εκπρόσωπος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η συγκεκριμένη… επιστροφή έγινε με αφορμή την ολοκλήρωση και τυπικά της μεταβίβασης του 50% που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτήσει το 100% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν έγινε καμία συζήτηση, αν και αυτό είναι κάτι που ίσως συζητηθεί αργότερα. Ο Λαυρεντιάδης βρίσκεται εκτός Ελλάδος εδώ και αρκετούς μήνες.

Δύσκολο για Παπασταθόπουλο

Δύσκολο έως ακατόρθωτο θεωρείται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Η Μίλαν δίνει τον παίκτη είτε με μεταγραφή, είτε ως δανεικό με σοβαρή οψιόν αγοράς. Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού φτάνει τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ περίπου ετησίως καθαρά, ποσό που μαζί με την φορολογία υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Τόσο υψηλό συμβόλαιο είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί από τους «ερυθρόλευκους», αφού ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του ελληνικού πρωταθλήματος, ειδικά για αμυντικό. Από την πλευρά τους, οι Μιλανέζοι έχουν ήδη αρκετές προτάσεις για τον Παπασταθόπουλο, ακόμα και για αγορά του. Βάσει αυτών, η οποιαδήποτε κίνηση για την απόκτησή του μοιάζει απίθανη, αν και σε περίπτωση που αλλάξουν οι συνθήκες παραχώρησής του, ίσως υπάρξει ενδιαφέρον.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x