Stoiximan Super League

Ανάβει πράσινο για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Έτοιμη να επικυρώσει την αδειοδότηση στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, καθώς φάνηκε να καλύπτεται από τα στοιχεία που παρουσίασαν στους φακέλους τους οι δύο «Δικέφαλοι». Συμπληρωματικά στοιχεία ζητήθηκαν από την ΠΑΕ .

Έτοιμη να επικυρώσει την αδειοδότηση στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, καθώς φάνηκε να καλύπτεται από τα στοιχεία που παρουσίασαν στους φακέλους τους οι δύο «Δικέφαλοι».

Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι νομικοί κ.κ. Μπίρδας και Μαυρομμάτης. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων αποχώρησαν εμφανώς ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι-στα όρια της βεβαιότητας-πως θα εξασφαλίσουν την άδεια.

Συμπληρωματικά στοιχεία ζητήθηκαν από την ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ πρόβλημα παρουσιάστηκε στο φάκελο της ΠΑΕ Πανιώνιος. Αντίθετα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προκύπτουν προβλήματα ή ελλείψεις στους φακέλους των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (εκπροσωπήθηκε και από τον Αχιλλέα Μπέο) και Πανσερραϊκός.

Υπενθυμίζεται πως χθες εξασφάλισαν την άδεια από την Επιτροπή οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Καβάλα, Εργοτέλης, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα, ενώ για τη Μεγάλη Τρίτη μετατέθηκε η εξέταση των υποθέσεων για τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x