Stoiximan Super League

Καζιάνης: «Τζεμπούρ ως το 2013 στον Ολυμπιακό»

Η καριέρα του Ραφικ Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2013. Ο Γιώργος Καζιάνης μίλησε στο www.sport-fm.gr για τη συνεργασία του παίκτη με τους «ερυθρόλευκους».

Η καριέρα του Ραφικ Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2013. Ο Γιώργος Καζιάνης μίλησε στο www.sport-fm.gr για τη συνεργασία του παίκτη με τους «ερυθρόλευκους» και ανέφερε:

«Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με το θέμα του Ραφίκ Τζεμπούρ, γιατί πολύ απλά ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα κάθε άλλη συζήτηση είναι άσκοπή», τόνισε ο μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x