Stoiximan Super League

Τα τελικά σχέδια του Δώνη!

Τα τελικά τους πλάνα καταστρώνουν στον Ατρόμητο με τον Γιώργο Δώνη να προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει του τελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα περισσότερα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Τα τελικά τους πλάνα καταστρώνουν στον Ατρόμητο με τον Γιώργο Δώνη να προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα περισσότερα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ο κ. Δώνης έχει ρίξει το βάρος τις τελευταίες ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας του, ενώ έχει διαβάσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα συγκεκριμένες οδηγίες έχουν πάρει οι αμυντικοί προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Νάτσο Σκόκο και τους παίκτες που θα πάρουν επάνω τους το επιθετικό κομμάτι της Ένωσης.

Το 4-3-3 φαίνεται πως θα διατηρηθεί, σύμφωνα με όσα έχουν δοκιμαστεί τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι η ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τον Μιχαηλίδη κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Νάστος στο αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπαζίνσκι και Σαμπού.

Από εκεί και πέρα οι Νεμπεγλέρας,Σφακιανάκης και Σαρμιέντο θα είναι στον άξονα και από εκεί και πέρα υπάρχει ο γρίφος. Ο Σαγκανόφσκι πρέπει να θεωρείται δεδομένος, ενώ δοκιμές έγιναν με τους Καμαρά, Αναστασάκο και Καραγκούνη. Από τους τρεις τελευταίους ένας θα μείνει εκτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x