Stoiximan Super League

Η αποστολή… «ΑΕΚ-Κύπελλο»!

Μια μίνι έκπληξη επεφύλασσε η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Στους 20 «εκλεκτούς» του Μανόλο Χιμένεθ (αντί για 19 που είχε αποφασίσει αρχικά) δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σανέλ Γιάχιτς -ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Νέιθαν Μπερνς. Οι υπόλοιποι που «κόπηκαν» ήταν μάλλον οι αναμενόμενοι (Νταντόμο, Έντερ, Ντρπιτς), ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι».

Μια μίνι έκπληξη επεφύλασσε η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Στους 20 «εκλεκτούς» του Μανόλο Χιμένεθ (αντί για 19 που είχε αποφασίσει αρχικά) δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σανέλ Γιάχιτς -ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Νέιθαν Μπερνς.

Οι υπόλοιποι που «κόπηκαν» ήταν μάλλον οι αναμενόμενοι (Νταντόμο, Έντερ, Ντρπιτς), ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις των Σπάτων αποτελείται από τους εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x