Stoiximan Super League

Κάψα τόση να… το σηκώσει!

Τα ψέματα τελείωσαν! Η κούπα που δεν θα τα σβήσει όλα -αλλά θα σβήσει τη δίψα του κόσμου για ένα τίτλο- βρίσκεται πλέον μπροστά τους. Και όλοι στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να τη σηκώσουν! Με μάτι που «γυαλίζει» (όπως φάνηκε στις δηλώσεις των παικτών) και συνταγή Τούμπας (όπως έχει φανεί στις δοκιμές του Χιμένεθ), η «Ένωση» ετοιμάζεται να ανταποδώσει τη στήριξη των 35.000 φίλων της που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ!

Τα ψέματα τελείωσαν!

Η κούπα που δεν θα τα σβήσει όλα -αλλά θα σβήσει τη δίψα του κόσμου για ένα τίτλο- βρίσκεται πλέον μπροστά τους. Και όλοι στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να τη σηκώσουν!

Με μάτι που «γυαλίζει» (όπως φάνηκε στις δηλώσεις των παικτών) και συνταγή Τούμπας (όπως έχει φανεί στις δοκιμές του Χιμένεθ), η «Ένωση» ετοιμάζεται να ανταποδώσει τη στήριξη των 35.000 φίλων της που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ!

Μέχρι και οι… τοίχοι στα Σπάτα έχουν καταλάβει τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου. Φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου του Χιμένεθ. Φάνηκε στις δηλώσεις των παικτών. Φάνηκε στο… θίξιμό τους από τα λεγόμενα του Καμαρά. Φαίνεται από την επίσκεψη -και τη διανυκτέρευση- που έχει προγραμματίσει ο Σταύρος Αδαμίδης στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα.

Και επιβεβαιώνεται από τη διάθεση που έχει δείξει εκείνη σε όλες τις προπονήσεις μέχρι και τη σημερινή (τελευταία) στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Εκεί όπου ο Μανόλο Χιμένεθ κράτησε κλειστά και πάλι τα χαρτιά του -αλλά και (περίπου) αναμενόμενο τον τρόπο που θα τα… παίξει στην μεγάλη «παρτίδα» του Σαββάτου.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Ανδαλουσιανός θα διατηρήσει το 4-4-2, χωρίς να αποκλείεται, όμως, να αλλάξει τη διάταξή, με τον τρόπο που το είχε κάνει στην «απόδραση» της ΑΕΚ από την Τούμπα για τα ημιτελικά (αντί για ρόμβο, σε σχηματισμό… χριστουγεννιάτικου δέντρου).

Έτσι, η ΑΕΚ θα παραταχθεί σίγουρα με τερματοφύλακα τον Σάχα, τους Καράμπελα και Γεωργέα στα μπακ και τον Ματέος να κερδίζει (από τον Μανωλά) τη θέση στα στόπερ δίπλα στον Δέλλα.

Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα βρεθεί ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μάκος-Μίτσελ και από ‘κει και πέρα το σχήμα θα καθορίσει το πώς θα… ακροβολιστούν οι Λυμπερόπουλος, Σκόκο και Μπλάνκο (που θα προτιμηθεί, όπως επιτάσσει η λογική, από τον Μπαχά). Αν είναι ρόμβος, ο Μεσσήνιος θα κινείται πίσω από το αργεντίνικο δίδυμο. Αν όχι, θα το κάνει μαζί με τον Σκόκο -πίσω από τον «φουνταριστό» Μπλάνκο.

Αναλυτικά η αποστολή που έχει επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ για τον τελικό αποτελείται από τους εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος.

Όλοι αυτοί αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο -ενώ εκεί θα βρεθούν το πρωί του Σαββάτου και οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής (Γιάχιτς, Μπερνς, Νταντόμο, Έντερ, Αργυρίου, Ιντζόγλου), ώστε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα να μεταβεί στο ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x