Stoiximan Super League

Ο Ονουάτσι θέλει ΠΑΟΚ

Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Ονουάτσι, αφού πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «δικέφαλο του βορρά» να θέλει τον φορ της Καβάλας. «Το εύχομαι», ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Νιγηριανού για τον αν θα ήθελε να αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα, ενώ υποστήριξε πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί των play off.

Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Ονουάτσι, αφού πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «δικέφαλο του βορρά» να θέλει τον φορ της Καβάλας.

«Το εύχομαι», ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Νιγηριανού για τον αν θα ήθελε να αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα, ενώ υποστήριξε πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί των play off.

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, sport 103 fm ευχήθηκε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο αφού «αυτή η χώρα με έκανε αυτό που είμαι, με βοήθησε στην καριέρα μου, οπότε λογικό είναι να σκέφτομαι να βγάλω στο μέλλον και ελληνικό διαβατήριο».

Ο Νιγηριανός επιθετικός ευχήθηκε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ «Έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Καβάλα, αλλά νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο δε μετράνε αυτά. θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αν αγωνιζόμουν σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν αποφασίζω όμως εγώ, αλλά οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ και της Καβάλας».

Στη συνέχεια, ανέλυσε τις σκέψεις του για τα play off που έρχονται. «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι έτοιμος για τα πλέι οφ. Μίλησα και με τον Βιεϊρίνια, μου είπε ότι δούλεψαν σκληρά αυτό το διάστημα. Διαπίστωσα κι εγώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος, ήταν πολύ καλός με μας, δε μας επέτρεψε να κάνουμε ούτε ένα σουτ προς την εστία του Χαλκιά. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί να πάρει την πρώτη θέση. Η ΑΕΚ είναι επίσης μία σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, αλλά δεν τη βλέπω να τα πηγαίνει τόσο καλά στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι τα μεγάλα φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x