Stoiximan Super League

Αποχώρησε ο Μπομπαντίγια

Έφυγε και μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει για να αγωνιστεί στον Άρη τη νέα σεζόν ο Κριστιάν Ραούλ Μπομπαντίγια. Δυο βδομάδες πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Γκλάντμπαχ, ο Αργεντινός επιθετικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και σε συζητήσεις που είχε μαζί τους έδωσε ελάχιστες πιθανότητες να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

Έφυγε και μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει για να αγωνιστεί στον Άρη τη νέα σεζόν ο Κριστιάν Ραούλ Μπομπαντίγια.

Δυο βδομάδες πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Γκλάντμπαχ, ο Αργεντινός επιθετικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και σε συζητήσεις που είχε μαζί τους έδωσε ελάχιστες πιθανότητες να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

Επόμενος προορισμός η πατρίδα του και έπειτα θα ενσωματωθεί -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- στον γερμανικό σύλλογο.

Στους έξι μήνες παρουσίας του στον Άρη πήρε χρόνο συμμετοχής σε επτά παιχνίδια στην Superleague πετυχαίνοντας δύο γκολ, ωστόσο ούτε αυτός μοιάζει «ζεστός» να παραμείνει, ούτε ο Σάκης Τσιώλης φαίνεται να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x