Stoiximan Super League

Να δουν και να… θιχθούν!

Την τεχνολογία χρησιμοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ για να αλλάξει… τσιπάκι στο μυαλό των παικτών (από την κατάκτηση του Κυπέλλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου). Ο Ανδαλουσιανός έδειξε σε βίντεο τη ντροπή της τεσσάρας από τους Θεσσαλούς στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να υπενθυμίσει στους «κιτρινόμαυρους» ότι… κάτι τους χρωστάνε την Κυριακή!

Την τεχνολογία χρησιμοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ για να αλλάξει… τσιπάκι στο μυαλό των παικτών (από την κατάκτηση του Κυπέλλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου).

Ο Ανδαλουσιανός έδειξε σε βίντεο τη ντροπή της τεσσάρας από τους Θεσσαλούς στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να υπενθυμίσει στους «κιτρινόμαυρους» ότι… κάτι τους χρωστάνε την Κυριακή!

Με το κλίμα στα Σπάτα… αναπόφευκτα πανηγυρικό ακόμα από την επιστροφή στους τίτλους, ο Χιμένεθ θέλησε να αποτρέψει την πιθανότητα εκείνο να «κοιμίσει» τους παίκτες του, ενόψει play-off. Γι’ αυτό στην προπόνηση της Πέμπτης, φρόντισε να τους… υπενθυμίσει ποιον θα έχουν απέναντί τους στην πρώτη αγωνιστική.

Ο Ανδαλουσιανός προέβαλε στο βίντεο εκτεταμένα στιγμιότυπα από τη ντροπιαστική τεσσάρα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος -όχι μόνο για να τονίσει πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και για να τους… τσιγκλήσει να πάρουν μίνι ρεβάνς.

Άμυνα τώρα, επίθεση… προσεχώς!

Εκτός από στιγμιότυπα, όμως, ο Μανόλο Χιμένεθ… προέβαλλε την Πέμπτη και κάποια από τα χαρτιά του για την ενδεκάδα της πρεμιέρας. Για την ακρίβεια αυτά που αφορούν την άμυνα. Εκεί όπου η κούραση -και περισσότερο το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό- πιθανότατα θα φέρουν αλλαγές.

Όπως φάνηκε από την προπόνηση, λοιπόν, οι Δέλλας και Γεωργέας θα προφυλαχθούν για το παιχνίδι με τους «πράσινους» τρεις μέρες μετά -με τους Ματέος (δίπλα στον Μανωλά) και Γιάχιτς (σε θέση δεξιού μπακ) να τους αντικαθιστούν. Το κενό, δε, του τιμωρημένου Καράμπελα επιβεβαιώνεται ότι θα καλυφθεί από τον Παναγιώτη Λαγό.

Για τις υπόλοιπες θέσεις το δίτερμα δεν έκανε φανερές τις προθέσεις του Χιμένεθ. Ωστόσο, ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει την… πολυτέλεια να ξανασκεφτεί -με όλους τους παίκτες του (εκτός του Σκόκο) ετοιμοπόλεμους- ποιοι εκ των Ντιόπ, Μάκου, Μίτσελ, Καφέ, Γκέντσογλου, Γκερέιρο και Λυμπερόπουλου θα καλύψουν τις τέσσερις του ρόμβου, πίσω από το (πιο πιθανό) δίδυμο Μπλάνκο-Μπαχά στην επίθεση.

Όπως και να ‘χει, πάντως, περισσότερα θα φανούν από την επόμενη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x