Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά

Σε άλλη μια φιλανθρωπική κίνηση προχώρησε χθες το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Κύπρο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών, Γιώργο Αμανατίδη αλλά και πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδας στην Κύπρο επισκέφθηκε το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού.

Σε άλλη μια φιλανθρωπική κίνηση προχώρησε χθες το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών, Γιώργο Αμανατίδη, τον τεχνικό σύμβουλο των σχολών ποδοσφαίρου, του Ολυμπιακού, κ.Παύλου αλλά και πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδας στην Κύπρο επισκέφθηκε το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο κ.Μαρινάκης μοίρασε αρκετά δώρα και φανέλες της ομάδας στα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας σκορπίζοντας πολλά πλατιά χαμόγελα και συνομίλησε μαζί τους.

«Προτεραιότητά μας είναι να προσέχουμε τα παιδιά. Έχουμε κάνει πολλά και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον, καθώς τα παιδιά αποτελούν το πάντα το πρώτο μας μέλημα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας μας στην Κύπρο για τα δύο φιλικά παιχνίδια, αλλά και με τη δυνατότητα που μας δίνει η κλινική σας να βοηθήσουμε, συνεχίζουμε το έργο μας, προσπαθώντας, εκτός από την καθαρά αθλητική δραστηριότητα της ομάδας μας, να συμβάλλουμε έτσι ώστε να υπάρχει και κοινωνική δράση, προκειμένου να ανακουφίζουμε, όσο αυτό είναι δυνατόν, ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.»», τόνισε ο κ.Μαρινάκης στους υπεύθυνους του νοσοκομείου και κατέληξε:

«Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σε αυτό που κάνετε και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους μας αλλά και τους Κύπριους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι μας δείχνουν έμπρακτα και αυτές τις ημέρες την αγάπη τους, ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει τις επιτυχίες στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη»...

Στη συνέχεια παρέδωσε στους υπεύθυνους του νοσοκομείου μια επιταγή ύψους 10.000 ευρώ δείχνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη του Ολυμπιακού στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Και τέλος μίλησε μαζί τους για την κατάσταση του νοσοκομείου τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x