Stoiximan Super League

«Δεν θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα, αν…»

Αποφασισμένοι να αναλάβουν δράση για να προστατέψουν το ποδόσφαιρο από τη βία, αλλά και τα συμφέροντά τους απέναντι στα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν την κοινωνία και επηρεάζουν τον κλάδο τους είναι οι παίκτες-μέλη του ΠΣΑΠ. «Αν δεν βρουν ανταπόκριση τα αιτήματά μας για τη βία και τα οικονομικά προβλήματα, κανένα πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει από την νέα σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Αποφασισμένοι να αναλάβουν δράση για να προστατέψουν το ποδόσφαιρο από τη βία, αλλά και τα συμφέροντά τους απέναντι στα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν την κοινωνία και επηρεάζουν τον κλάδο τους είναι οι παίκτες-μέλη του ΠΣΑΠ.

Στην ετήσια γενική συνέλευση του συνδικαλιστικού οργάνου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, που έγινε στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το «παρών» έδωσαν περίπου 250 μέλη (η εκπροσώπηση μέσω πληρεξουσίων έφτασε τους 1.800 ποδοσφαιριστές) και κατέστησαν σαφές πως είναι αποφασισμένοι ακόμη και να μην επιτρέψουν την έναρξη των πρωταθλημάτων τη νέα σεζόν, αν δεν ληφθούν μέτρα για την καταπολέμηση της βίας και την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων κυρίως στη Football League και τη Football League 2.

«Ο ΠΣΑΠ είναι εδώ και έχει συγκεκριμένες θέσεις. Αυτές θα γνωστοποιηθούν άμεσα. Αν δεν βρουν ανταπόκριση, δεν εισακουστούν και δεν βρεθούν λύσεις, τότε οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν ότι κανένα πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει από την νέα σεζόν, ούτε αυτό της Superleague, ούτε της Β' και της Γ' Εθνικής. Στο πλευρό μας είναι ο ελληνικός λαός, που θέλει να βλέπει ένα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και οι ίδιοι οι επενδυτές, αφού μόνο έτσι θα έχουν ένα πολύ καλύτερο προϊόν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x