Stoiximan Super League

Η Τετάρτη της κρίσεως! (post game show)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ 1-0 στο ΟΑΚΑ, ενώ στο Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός γκρέμισε τα όνειρα της ΑΕΚ με την επικράτηση του 1-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου τα ματς της Τετάρτης. Διαβάστε τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής. Δείτε το post game show στη WEB TV

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ 1-0 στο ΟΑΚΑ, ενώ στο Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός γκρέμισε τα όνειρα της ΑΕΚ με την επικράτηση του 1-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου τα ματς της Τετάρτης.

Τα πράγματα στην τελευταία αγωνιστική είναι απλά. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την ΑΕΚ παίρνει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ισοπαλία ή ήττα των πράσινων και νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, το μαγικό χαρτάκι καταλήγει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Πιο δύσκολο είναι το έργο της ΑΕΚ για να πάρει αυτή την πρωτιά, αφού θα πρέπει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να μην νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα.

Για να πάρει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του Europa League ο Ολυμπιακός Βόλου υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι να μην τερματίσει πρώτη η ΑΕΚ (αφού σε αυτή την περίπτωση το εισιτήριο θα καταλήξει στον Ατρόμητο).

Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει οι Βολιώτες να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ με δύο γκολ διαφορά και τότε θα τον αφήσουν τελευταίο. Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει τελευταίος και η ΑΕΚ έχει πάρει την πρωτιά τότε μένει και εκτός Ευρώπης.

Δείτε το post game show στη WEB TV



Διαβάστε εδώ περισσότερα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.


Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ματς του Ολυμπιακού Βολου με την ΑΕΚ.


Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες

2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10
3. Π.Α.Ο.Κ. 9
4. A.E.K. 8
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 6

Η τελευταία αγωνιστική:

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011
A.E.K. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:30
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 20:30



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x