Stoiximan Super League

Ξένος και… όνομα ο αντι-Χάβος

Την απόφαση να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ξένου προπονητή εγνωσμένης αξίας για να αντικαταστήσει τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του ΠΑΟΚ πήρε η διοίκηση του συλλόγου. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει κάνει κάποιες επαφές, αλλά δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με κάποιον προπονητή. Συμφωνία με τον Τσιρίλο για έναν ακόμη χρόνο. Περιμένουν πρόταση από Ανόβερο για Σαλπιγγίδη οι Θεσσαλονικείς.

Την απόφαση να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ξένου προπονητή εγνωσμένης αξίας για να αντικαταστήσει τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του ΠΑΟΚ πήρε η διοίκηση του συλλόγου. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει κάνει κάποιες επαφές, αλλά δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με κάποιον προπονητή, κάτι που προτίθεται να έχει κάνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες για να αρχίσει το ταχύτερο δυνατό ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρούν πως το όνομα του νέου προπονητή θα είναι αρκετό για να δώσει στον κόσμο της ομάδας τη βεβαιότητα πως δεν θα επαναληφθούν τα λάθη της φετινής σεζόν με τις πολλές αλλαγές προπονητή.

Καμία πρόταση για «Σάλπι»

Ακόμη δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το Ανόβερο για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ένας μάνατζερ έχει ενημερώσει τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» πως η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα, που τερμάτισε τέταρτη στην Bundesliga, θα καταθέσει σύντομα επίσημη πρόταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x