Η διαφαινόμενη φυγή του Σέρχιο Κόκε από τους Houston Dynamo και οι αινιγματικές δηλώσεις του Ισπανού επιθετικού, έδωσαν… τροφή για σενάρια περί επιστροφής του στον Άρη. Ο Σάκης Τσιώλης όμως έσπευσε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. «Ήταν ένας πολύτιμος παίκτης, αλλά τώρα αποτελεί παρελθόν και δεν κάνει να μιλάμε για αυτόν», ξεκαθάρισε ο τεχνικός των «κιτρίνων» στον «Libero 107,4».
Γενικά για τα αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Άρη με διάφορους ποδοσφαιριστές και επίσης για τα σενάρια επιστροφής όπως για τον Κόκε, τον Νάτσο Γκαρσία και τον Τόνι Κάλβο, ανέφερε: «Δεν έχουν βάση όλα όσα ακούγονται, όχι ότι δεν είναι καλοί παίκτες αλλά πρώτα πρέπει να προχωρήσουμε σε αποδεσμεύσεις και μετά να πάρουμε παίκτες. Όλα είναι κόλπα των μάνατζερ που θέλουν να εκμεταλλευτούν το όνομα του Άρη για να κάνουν την δουλειά τους, όλοι ξέρουν πλέον πως λειτουργούν πολλοί μάνατζερ στον χώρο».
Για τις εισηγήσεις που έχει κάνει στη διοίκηση: «Ονομαστικά δεν ζητώ ποτέ παίκτη, λέω στην διοίκηση τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλω. Αυτό που όμως με ενδιαφέρει πολύ και το ψάχνω είναι ο χαρακτήρας και η νοοτροπία κάθε παίκτη που είναι να έρθει. Πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε πολύ φέτος στον Άρη, θα φτιάξουμε μια ομάδα με χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή, έτσι θα μπαίνει ο Άρης στο γήπεδο κάθε φορά. Αυτό που προέχει όμως τώρα είναι να δούμε ποιοι παίκτες δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου, τι θα γίνει με τις αποδεσμεύσεις και μετά με αυτούς που θα έρθουν».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






