Την ώρα να τελειώσει η μεταγραφή του και να αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ δεν βλέπει ο Φαμπιάν Χιμτσίνσκι!
Ο 17χρονος Ρουμάνος επιθετικός -όχι μόνο επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές της «Ένωσης» με την Ουνιρέα, αλλά εξέφρασε την… ανυπομονησία του να ολοκληρωθούν θετικά, ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
«Θέλω με όλη μου την ψυχή να γίνει αυτή η μεταγραφή. Θέλω πολύ να πάω σε μία ισχυρή ομάδα του εξωτερικού. Η ΑΕΚ είναι η ευκαιρία μου και ελπίζω να φτάσουμε εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να εξελιχθώ ως παίκτης», ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό «GSP» ο Χιμτσίνσκι.
Παρόλο που τόνισε, λοιπόν, ότι «η μητέρα μου δεν θα ήθελε να φύγω -όπως κάθε μητέρα στον κόσμο», εξήγησε ότι «ο πατέρας μου, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ξέρει τι είναι καλύτερο για μένα» και ότι «είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να αποδείξω πως μπορώ να κληθώ στην Εθνική ομάδα».
Την ίδια ώρα, πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει μεν ότι οι επαφές με την Ουνιρέα είναι σε καλό δρόμο -ξεκαθαρίζει, ωστόσο, πως ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία (κάτι που αναμένεται να συμβεί όταν η προσφορά της των 80.000 ευρώ περίπου συγκλίνει περισσότερο με τις απαιτήσεις 150.000 ευρώ των Ρουμάνων).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






