Stoiximan Super League

Κίνηση για Μαρκάνο και περιμένει Σάντσες

Να κλείσουν την υπόθεση της απόκτησης του Μαρκάνο θα προσπαθήσουν σήμερα στον Ολυμπιακό, προσπερνώντας την… κίνηση που έκανε η Οσασούνα. Το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας δεν είναι απαγορευτικό, αλλά η δυσκολία εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο Μαρκάνο προορίζεται για αντάλλαγμα μεταγραφής του Καμούνιας στη Βιγιαρεάλ.

Να κλείσουν την υπόθεση της απόκτησης του Μαρκάνο θα προσπαθήσουν σήμερα στον Ολυμπιακό, προσπερνώντας την… κίνηση που έκανε η Οσασούνα.

Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης δήλωναν ότι δεν είναι κλεισμένη η απόκτηση του Ισπανού αμυντικού. «Μας ενδιαφέρει αλλά δεν είμαστε και οι μόνοι που τον θέλουμε. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες», ήταν λόγια ανθρώπου της διοίκησης, που επιβεβαίωνε ότι υπάρχουν συζητήσεις για την απόκτησή του .

Το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωναν ότι σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η υπόθεση, Στην ουσία, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Οσασούνα, το οποίο δεν φαντάζει και απαγορευτικό για να υπάρξει θετική εξέλιξη.

Το μπλέξιμο…
Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μαρκάνο; Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ η Βιγιαρεάλ θέλει να αποκτήσει τον Καμούνιας από την Οσασούνα. Όμως είναι πρόθυμη να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ, και να καλύψει το υπόλοιπο ποσό μέχρι τα τρία εκατομμύρια με ανταλλάγματα.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Μαρκάνο. Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές για να τον αποκτήσει ως δανεικό με προοπτική αγοράς. Μάνατζερ του Μαρκάνο είναι ο Ιμπάνιεθ, δηλαδή ο μάνατζερ και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το κακό είναι πως ο Ιμπάνιεθ είναι μάνατζερ και του Καμούνιας.

Στο «περίμενε» για Σάντσες
Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις –έστω και μικρές- στο ‘’μέτωπο’’ του Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερώσει ότι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν μέχρι και 2,5 εκατ. ευρώ. Έτσι καλούνται να πάρουν μια απάντηση, είτε από εκπρόσωπο της ομάδας είτε από του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x