Stoiximan Super League

«Άλλα λόγια. Αγαπιόμαστε»!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα, ωστόσο φρόντισε να στείλει από σήμερα μήνυμα… αφοσίωσης στην ΑΕΚ! Σε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο μάνατζερ του Ανδαλουσιανού εξήγησε πως τα λόγια που τον εμφάνιζαν «φευγάτο» παρερμηνεύτηκαν και ότι μόνη σκέψη στο μυαλό του είναι το πώς (αρχής γενομένης από το αυριανό τους… μίτινγκ) θα σχεδιάσουν την ομάδα της νέας χρονιάς!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα, ωστόσο φρόντισε να στείλει από σήμερα μήνυμα… αφοσίωσης στην ΑΕΚ!

Σε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο μάνατζερ του Ανδαλουσιανού εξήγησε πως τα λόγια που τον εμφάνιζαν «φευγάτο» παρερμηνεύτηκαν και ότι μόνη σκέψη στο μυαλό του είναι το πώς (αρχής γενομένης από το αυριανό τους… μίτινγκ) θα σχεδιάσουν την ομάδα της νέας χρονιάς!

Μια μέρα πριν την επιστροφή του Χιμένεθ από την πατρίδα του, ο μάνατζέρ του, Αλβάρο Τόρες -όχι μόνο βρέθηκε στην Αθήνα, αλλά είχε και συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη. Αφού άκουσε, λοιπόν, τον τελευταίο να του εκφράζει την ενόχληση της διοίκησης για τις συνεχείς δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, του εξήγησε πως εκείνες που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο (στην τελευταία συνέντευξη) να γυρίσει από τώρα στην Ισπανία παραποιήθηκαν.

Τον διαβεβαίωσε, δε, ότι στο μίτινγκ που έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη δεν θα χρειαστεί να συζητήσουν κανένα άλλο θέμα, πέρα από αυτά που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Δηλαδή, την ενημέρωση από πλευράς του Χιμένεθ για τα ακριβή δεδομένα που υπάρχουν σε κάθε μια από τις περιπτώσεις των νεαρών που θέλει να φέρει από τη Σεβίλλη (Κάλα, Ακόστα, Χοσέ Κάρλος), αλλά και στην περίπτωση του Κίνι.

Αλλά και την… ανταπόδοση από πλευράς Αδαμίδη για το πως εξελίσσονται τα θέματα των εγχώριων μεταγραφών (Γεωργιάδης, Ανάκογλου), των αποδεσμεύσεων (Γκερέιρο, Γιάχιτς, Νταντόμο), των μειώσεων (Σάχα) και φυσικά των ανανεώσεων των Δέλλα-Λυμπερόπουλου, αλλά και του Μανωλά.

Όλα αυτά με επίγνωση της «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής, αλλά και στόχο να δρομολογηθούν από τώρα οι κινήσεις που θα εξασφαλίσουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα είναι έτοιμο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας (στις 16 Ιουλίου) για το βασικό μέρος της προετοιμασίας στη Σλοβενία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x