Stoiximan Super League

Αγκαλιά με Φέισα ο Ολυμπιακός!

Μια ανάσα από την τρίτη φετινή του μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα -κι εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαιώσουν πως ο περσινός τραυματισμός του ήταν απλή παρένθεση στη (διαγραφόμενη σπουδαία) καριέρα του, ο 23χρονος μέσος αναμένεται να πιάσει λιμάνι!

Μια ανάσα από την τρίτη φετινή του μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα -κι εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαιώσουν πως ο περσινός τραυματισμός του ήταν απλή παρένθεση στη (διαγραφόμενη σπουδαία) καριέρα του, ο 23χρονος μέσος αναμένεται να πιάσει λιμάνι!

Ο Φέισα παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του «με κλειστά μάτια» στη διοίκηση και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Και τα στοιχεία της καριέρας του (ύψους 1,85) μέσου δίνουν κάποια δείγματα του γιατί.

Ο 23χρονος Σέρβος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάιντουκ Κούλα, προσελκύοντας (με τις 58 συμμετοχές και τα 2 γκολ που είχε στη διετία 2006-08 μαζί της) το ενδιαφέρον της Παρτιζάν. Έτσι, η τελευταία «έσκασε» περίπου 1,2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2008 για να τον αποκτήσει και να υπογράψει συμβόλαιο 5 χρόνων μαζί του.

Ο Φέισα κέρδισε αμέσως φανέλα βασικού και με 67 συμμετοχές και 2 γκολ στα δύο πρώτα χρόνια δεν επιβεβαίωσε απλά πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου -αλλά προσέλκυσε και το ενδιαφέρον γερμανικών και ιταλικών ομάδων για να τον αποκτήσουν.

Δυστυχώς, η συνέπεια που έδειξε -πέραν των αγωνιστικών του υποχρεώσεων- και στο… ραντεβού με την ατυχία (υπέστη ρήξη χιαστών πέρυσι) θα του έκοβε απότομα τη φόρα και θα τον άφηνε με 3 μόλις συμμετοχές τη σεζόν που πέρασε.

Παρόλα αυτά, η πλευρά του 23χρονου διεθνούς (23 φορές με την Ελπίδων και 2 με τους «μεγάλους») μέσου διαβεβαιώνει πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό αυτόν. Αν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει τη (σχεδόν τελειωμένη) συμφωνία του με την Παρτιζάν -κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ- και ο Φέισα θα γίνει η τρίτη μεταγραφή του, μετά τους Κοστάνσο και Μαρκάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x