Stoiximan Super League

«Κινείται όπως πρέπει ο Άρης»

Σίγουρος πως ο Σολτάνι θα φανεί χρήσιμος στον Άρη εμφανίστηκε ο Γιώργος Φοιρός μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των «κίτρινων» με τον Γαλλοαλγερινό. Αφού συμφώνησε με τη στροφή στα ταλέντα «made in Greece» και συνολικά με τις κινήσεις των «κίτρινων» στο μεταγραφικό παζάρι, ευχήθηκε -εφόσον προχωρήσει- η περίπτωση του Φιγκερόα να μην αποδειχθεί… φιάσκο όπως εκείνες των Αμπρέου και Γκρασιάν.

Σίγουρος πως ο Σολτάνι θα φανεί χρήσιμος στον Άρη εμφανίστηκε ο Γιώργος Φοιρός μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των «κίτρινων» με τον Γαλλοαλγερινό.

Αφού συμφώνησε με τη στροφή στα ταλέντα «made in Greece» και συνολικά με τις κινήσεις των «κίτρινων» στο μεταγραφικό παζάρι, ευχήθηκε -εφόσον προχωρήσει- η περίπτωση του Φιγκερόα να μην αποδειχθεί… φιάσκο όπως εκείνες των Αμπρέου και Γκρασιάν.


Ο πρώην τεχνικός του Άρη φιλοξενήθηκε στα «Αθλητικά Νέα», αναφερόμενος:

Στην μεταγραφή του Σολτάνι και πώς αυτή θα βοηθήσει την ομάδα του Σάκη Τσιώλη: «Διαπιστώσαμε όλοι πέρυσι ότι ο Σολτάνι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε μια πολύ θετική χρονιά του με τον Ηρακλή. Σωστή κίνηση του προπονητή του Άρη να τον επιλέξει. Με την παρουσία από τα αριστερά και του Καστίγιο θα συμπληρωθούν τα κενά που υπήρξαν πέρυσι. Με τη συμφωνία και του Καστίγιο ο Άρης θα έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο. Θα είναι σαν δεύτερος επιθετικός. Μπορεί να παίξει σε αυτήν τη θέση. Όμως ο προπονητής της ομάδας γνωρίζει καλύτερα από όλους μας».

Στις επιλογές για την επιθετική γραμμή: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του προπονητή για να φανταστώ τι παίκτη θέλει. Έχουμε δει να παίζει με δύο επιθετικούς. Πολλές φορές έπαιζε με έναν επιθετικό και έβγαζε κάποιον κρυφό από πίσω. Είναι θέμα προπονητή πως θα παρατάξει την ομάδα του. Βλέπουμε ότι έχει στόχο να πάρει μεγάλο όνομα και καλό παίκτη. Συζητά με έναν καλό παίκτη (Φιγκερόα). Μακάρι να τον πάρει. Το θέμα είναι να αντέχουν τα οικονομικά της ομάδας. Αν έχουμε τα χρήματα να πάρουμε έναν ακριβό παίκτη ας τον πάρουμε. Όμως αν δεν μπορούν, ας πάρουν κάποιον με λιγότερα. Ήταν τραγικές οι προγενέστερες επιλογές των Αμπρέου και Γκρασιάν. Ξοδέψαμε πολλά χρήματα για παίκτες που δεν απέδωσαν. Για πρώτη φορά βλέπουμε οι ομάδες να δίνουν περισσότερη βαρύτητα στους νεαρούς Έλληνες παίκτες. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά για όλες τις ομάδες».

Στην βαρύτητα που δίνεται σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Είναι σωστές οι κινήσεις που κάνει ο Άρης. Άκουσα ότι ενδιαφέρεται για τον Τριανταφυλλάκο. Τον είχα δει πριν δύο χρόνια, ωστόσο μου άρεσε πάρα πολύ. Τον θεωρώ ικανό επιθετικό. Ο Άρης καλά κάνει και δίνει βαρύτητα στους νεαρούς. Κανείς δε θα γυρίσει να πει γιατί προωθούνται παίκτες από τις ακαδημίες ή γιατί παίρνετε νεαρούς από μικρές κατηγορίες. Πρέπει και θα σταθούν όλοι στο πλευρό της ομάδας με ανάλογες κινήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x