Stoiximan Super League

Ο «Λούτσι» σπρώχνει στην… έξοδο τον Τσέζαρεκ

Αν πριν από μερικά χρόνια έλεγε κάποιος πως ο Άρης ετοιμάζεται να φέρει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ίσως και να τον πέρναγαν για τρελό. Ο διεθνής Αργεντινός φορ (15 συμ./9 γκολ) και θέλει να έρθει (το δήλωσε άλλωστε ξεκάθαρα στην SportDay) και οι απαιτήσεις του (700.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο) μπορούν να εκπληρωθούν. Γιατί ενδέχεται να φύγει ο Τσέζαρεκ.

Αν πριν από μερικά χρόνια έλεγε κάποιος πως ο Άρης ετοιμάζεται να φέρει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ίσως και να τον πέρναγαν για τρελό. Ο άλλοτε διεθνής Αργεντινός φορ (15 συμ./9 γκολ) και θέλει να έρθει (το δήλωσε άλλωστε ξεκάθαρα στην SportDay) και οι απαιτήσεις του (700.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο) μπορούν να εκπληρωθούν.

Οι συγκυρίες για να περάσει εκ νέου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μοιάζουν ευνοϊκές, αφού η Ροζάριο Σεντράλ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, ο ίδιος ο 30χρονος θέλει να δοκιμάσει ξανά τις δυνατότητές του στην Ευρώπη και οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι προκειμένου να τον ντύσουν στα «κίτρινα». Ελπίζεται πως εντός της εβδομάδας θα σημειωθούν θετικές εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, σειρά παίρνουν οι αποδεσμεύσεις παικτών. Εκείνων που είτε έχουν βαριά συμβόλαια, είτε δεν υπολογίζονται από τον Σάκη Τσιώλη εν όψει της ερχόμενης περιόδου. Τσεσνάουσκις, Οριόλ, Τόχα και Κουλουχέρης έχουν πάρει το… μήνυμα, ενώ κάτι πρέπει να γίνει και με τις περιπτώσεις των Κάλβο και Νάτσο Γκαρσία -που οδεύουν προς νέο δανεισμό.

Στο μεταξύ, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν δει την πόρτα της εξόδου ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Όχι διότι υπάρχει κακή άποψη για την αξία του. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά δεν είναι συνετό σε μια τόσο δύσκολη εποχή, όπου όλοι (συμπεριλαμβανομένου και του Άρη) «σφίγγουν το ζωνάρι» να έχει αναπληρωματικό επιθετικό με συμβόλαιο 300.000 ευρώ.

Εφόσον προχωρήσει ομαλά η συγκεκριμένη διαδικασία, θα εξοικονομηθεί ένα ποσό που θα πλησιάζει ή και θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x