Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνουν για Κάταϊ οι Σέρβοι

Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, σύμφωνα με Μέσο της Σερβίας, για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, με ετήσιες απολαβές ύψους 200.000 ευρώ. Η ιστοσελίδα “mondo.rs”, επιβεβαιώνει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με ένα ποσό μικρότερο από τα 2 εκατομμύρια ευρώ, που ζητούσε αρχικά η Βοϊβοντίνα.

Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, σύμφωνα με Μέσο της Σερβίας, για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, με ετήσιες απολαβές ύψους 200.000 ευρώ.

Η ιστοσελίδα “mondo.rs”, επιβεβαιώνει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με ένα ποσό μικρότερο από τα 2 εκατομμύρια ευρώ, που ζητούσε αρχικά η Βοϊβοντίνα.

Ο 20χρονος χαφ αναμένεται να πατήσει Ελλάδα την Τρίτη και αφού περάσει από ιατρικά τεστ, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από τους Πειραιώτες.

Ο Κάταϊ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βοϊβοντίνα, με την πρώτη ομάδα της οποίας έχει 29 συμμετοχές και έξι γκολ την τελευταία διετία.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x