Stoiximan Super League

Για πρόεδρος… προσεχώς ο Αδαμίδης!

Βγαίνει μπροστά, αλλά… όχι ακόμα! Η αίσθηση δικαίωσης που επικρατεί στην ΑΕΚ από τις αποκαλύψεις για τα στημένα δεν αποκλείεται να μεταφραστεί σε διεκδίκηση της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας από τον Σταύρο Αδαμίδη. Ξεκαθαρίζεται, ωστόσο, ότι αυτό δεν θα γίνει άμεσα (στο Δ.Σ. της Τρίτης), αλλά στο μέλλον -κι εφόσον πρώτα τεθεί σχετικό ζήτημα στο συνεταιρισμό.

Βγαίνει μπροστά, αλλά… όχι ακόμα!

Η αίσθηση δικαίωσης που επικρατεί στην ΑΕΚ από τις αποκαλύψεις για τα στημένα δεν αποκλείεται να μεταφραστεί σε διεκδίκηση της προεδρίας της Σούπερ Λίγκας από τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ξεκαθαρίζεται, ωστόσο, ότι αυτό δεν θα γίνει άμεσα (στο Δ.Σ. της Τρίτης), αλλά στο μέλλον -κι εφόσον πρώτα τεθεί σχετικό ζήτημα στο συνεταιρισμό.

Είναι γεγονός πως οι εξελίξεις στο θέμα των στημένων αγώνων έχουν φέρει προβληματισμό (όπως είναι λογικό σε οποιονδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο), αλλά και αίσθηση δικαίωσης στις τάξεις της «Ένωσης». Όχι μόνο επειδή το όνομα της ΑΕΚ δεν εμπλέκεται σε κανένα από τα στοιχεία, αλλά και επειδή εκείνη (μαζί με 1-2 ακόμα) ήταν η μόνη ΠΑΕ που κατήγγειλε συνεχώς κατά τη διάρκεια της σεζόν τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεδομένων αυτών, λοιπόν, αλλά και της άποψης (που εξέφρασε και επίσημα με σχετική ανακοίνωσή της) ότι θα πρέπει να «απομακρυνθεί άμεσα από τη Σούπερ Λίγκα οποιοδήποτε πρόσωπο έχει ανάμειξη στην υπόθεση -τουλάχιστον μέχρι την αμετάκλητη απεμπλοκή του απ’ αυτή», η ΑΕΚ θα πάει στο Δ.Σ. της Λίγκας την Τρίτη καταρχάς για να διεκδικήσει το συγκεκριμένο αίτημα.

Οι σκέψεις, δε, για διεκδίκηση της προεδρίας της Λίγκας (που δεδομένα γίνονται από τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλά και εκφράζουν την πεποίθηση της ΠΑΕ ότι η ίδια έχει το ηθικό δικαίωμα να ηγηθεί της προσπάθειας για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο) προς το παρόν δεν θα οδηγήσουν σε σχετικές διαδικασίες. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν αποκλείεται (κάθε άλλο, μάλιστα) να γίνει, εφόσον -για τον οποιοδήποτε λόγο (είτε παραίτησή του, είτε κίνηση καθαίρεσής του από άλλες ομάδες) τεθεί ζήτημα διαδοχής του Βαγγέλη Μαρινάκη στο συνεταιρισμό.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x