Stoiximan Super League

Τέρμα οι διακοπές, πιάνουν λιμάνι

Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν θα είναι οι Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς. Θ' απουσιάσουν οι διεθνείς. Δείτε πότε θα ενσωματωθούν και γιατί θα λείπει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν θα είναι οι Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς.

Η απόκτησή τους δεν έχει ανακοινωθεί κι επίσημα, αλλά θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες των Πειραιωτών. Ελλείψει θέσεων ξένων μοιάζει απίθανη η παραμονή και των δύο στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Για το ποιος θα παραμείνει και ποιος θα δοθεί δανεικός ώστε να πάρει ευκαιρίες τέτοιες που δεν γίνεται να εξασφαλίσει ως rookie την ερχόμενη περίοδο στο λιμάνι, θ’ αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αλλη μια ευκαιρία ώστε να πείσει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ και κατ' επέκταση στα πλάνα του Βάσκου τεχνικού ζήτησε και πήρε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, στον οποίo αρχικά είχε δοθεί δεκαήμερη ...άδεια με σκοπό να βρει ομάδα.

Από την «πρώτη» που έχει προγραμματιστεί την προσεχή Δευτέρα (18:00) στο Ρέντη θ’ απουσιάσουν οι διεθνείς.

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις 8 Ιουλίου, ενώ οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ θα στρωθούν στη δουλειά με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας στις 14 του μηνός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x