Stoiximan Super League

«Φρένο» από το επιμελητήριο

Αρνητική ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωμοδότηση του επιμελητηρίου Καβάλας στο αίτημα των «αργοναυτών» για τροποποίηση του ονόματος της ΠΑΕ. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι από την πλευρά της ομάδας δεν εμφανίστηκε κανείς την Δευτέρα να παραλάβει την γνωμοδότηση! .

Aρνητική ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωμοδότηση του επιμελητηρίου Καβάλας στο αίτημα των «αργοναυτών» για τροποποίηση του ονόματος της ΠΑΕ. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι από την πλευρά της ομάδας δεν εμφανίστηκε κανείς την Δευτέρα να παραλάβει την γνωμοδότηση!

Ένα σωρό… περίεργα γεγονότα λαμβάνουν χώρα γύρω από το θέμα της προσπάθειας για συγχώνευση της Καβάλας και του Ηρακλή. Η διοίκηση των «αργοναυτών» εν μέσω… φασαρίας και ανακοινώσεων-επιθέσεων κατά των τοπικών φορέων και πολιτικών για την στάση που κράτησαν απέναντι στην ομάδα, το πρωί της Παρασκευής κατέθεσε στο επιμελητήριο της Καβάλας αίτημα για τροποποίηση του ονόματος του συλλόγου.

Οι άνθρωποι των «αργοναυτών» ισχυρίζονταν ότι η γνωμοδότηση του συγκεκριμένου οργάνου θα είναι δεδομένα θετική και θα αποτελέσει το… χαρτί που θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να «ανάψει το πράσινο φως» για την συγκεκριμένη ενέργεια.

Η γνωμοδότηση του επιμελητηρίου σύμφωνα με πληροφορίες τελικά ήταν αρνητική, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν εμφανίστηκε κανένας από την ομάδα να ενημερωθεί και να παραλάβει την γνωμοδότηση.

Συνοψίζοντας, το «φρένο» του επιμελητηρίου Καβάλας, «μπλοκάρει» την συγκεκριμένη υπόθεση η οποία όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει σε επίπεδο… προθέσεων και σχεδίων.

Διαβάστε εδώ την τοποθέτηση του Γιώργου Νικητιάδη στην Βουλή μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Παπουτσή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x