Stoiximan Super League

«Άνοιγμα» του δήμου σε Ψωμιάδη!

Έριξε τους τόνους και κάλεσε την οικογένεια Ψωμιάδη σε συζήτηση, από την οποία δεν θα υπάρξουν «νικητές ή ηττημένοι »… Ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σημιτζής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, εμφανίστηκε συναινετικός και πρόθυμος να βρεθούν λύσεις στις διαφορές που υπάρχουν με τους ιδιοκτήτες της ομάδας. «Προέχει το καλό της πόλης και της ομάδας», πρόσθεσε…

Έριξε τους τόνους και κάλεσε την οικογένεια Ψωμιάδη σε συζήτηση, από την οποία δεν θα υπάρξουν «νικητές ή ηττημένοι »…

Ο δήμαρχος Καβάλας, Κώστας Σημιτζής, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη, εμφανίστηκε συναινετικός και πρόθυμος να βρεθούν λύσεις στις διαφορές που υπάρχουν με του ιδιοκτήτες της ομάδας.

«Σε αυτή τη συνάντηση, εφόσον θέλει και η οικογένεια Ψωμιάδη να γίνει, δεν θα υπάρξουν νικητές και νικημένοι. Για εμάς προέχει το καλό της πόλης και της ομάδας. Κάνω έκκληση σε όλους να σοβαρευτούν και να βοηθήσουν την ομάδα», υποστήριξε ο κ.Σημιτζής, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σταύρου Ψωμιάδη περί πλαστογραφίας της υπογραφής του.

«Πρόθεσή μας είναι να πέσουν οι τόνοι. Να τα αφήσουμε όλα στην άκρη. Θέλουμε το καλό της Καβάλας», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη, η πρόταση του Δημάρχου, είναι αρκετά πιθανό να γίνει αποδεκτή από την πλευρά της οικογένειας Ψωμιάδη, προγραμματίζοντας ένα ραντεβού μέχρι την Παρασκευή. Μέχρι, τότε, όμως η ομάδα, θα αρχίσει τις προπονήσεις στο γήπεδο του Μακεδονικού. Μάλιστα, την στιγμή της συνέντευξης Τύπου άτομα της ΠΑΕ μετέφεραν υλικά προπονήσεων από το «Ανθή Καραγιάννη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x