Stoiximan Super League

Πήραν τερματοφύλακα τα Γιάννινα

Τον διεθνή Μαροκινό τερματοφύλακα Καρίμ Φερό της πρωταθλήτριας WYDAD Καζαμπλάνκας απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 29χρονος τερματοφύλακας θα βρίσκεται στα Γιάννενα στις 19:00 το απόγευμα και ακολούθως θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ηπειρώτικης ομάδας.

Τον διεθνή Μαροκινό τερματοφύλακα Καρίμ Φερό της πρωταθλήτριας WYDAD Καζαμπλάνκας απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας θα βρίσκεται στα Γιάννενα στις 19:00 το απόγευμα και ακολούθως θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ηπειρώτικης ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Karim Fegrouch για τα επόμενα δύο χρόνια.
«Ο Karim Fegrouch είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαρόκο. Ο 29χρονος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 1-1-1982 και έχει ύψος 1.85 και βάρος 85 κιλά. Η προηγούμενη ομάδα που αγωνίζονταν ήταν η πρωταθλήτρια Μαρόκου WΥDAD Καζαμπλάνκας. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για τα Ιωάννινα σήμερα και θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στις 19:00μ.μ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x