Stoiximan Super League

Αβραάμ παρόντος

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στη σύνθεσή του, αφού δεν διατηρήθηκε η απαγόρευση εξόδου του από την χώρα, θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Ζέεφελντ όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Χωρίς εκπλήξεις η 29μελής «ερυθρόλευκη» αποστολή που ανακοίνωσε ο Βαλβέρδε, στην οποία συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Νικλητσιώτης. Κάταγμα ο Μέγερι.

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στη σύνθεσή του, αφού δεν διατηρήθηκε η απαγόρευση εξόδου του από την χώρα, θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Ζέεφελντ όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός.

Χωρίς εκπλήξεις η 29μελής «ερυθρόλευκη» αποστολή που ανακοίνωσε ο Βαλβέρδε, στην οποία συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Νικλητσιώτης.

Στην αποστολή θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα οι Φετφατζίδης και Μανιάτης, ενώ την Πέμπτη οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ. Όσοι παραμείνουν στην Αθήνα θα προπονούνται κανονικά από τη Δευτέρα στου Ρέντη υπό τις οδηγίες του Σίνισα Γκόγκιτς και του Άλεξ Κάσερες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού που θα μεταβεί στην Αυστρία:

Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκαλίτσιος, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Νικλητσιώτης, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Ν. Παπαδόπουλος.

Σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο υποβλήθηκαν το πρωί οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ και Ποτουρίδης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Σήφης Δασκαλάκης έκανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο, για προληπτικούς κυρίως λόγους επειδή ένιωσε μια ενόχληση στην προπόνηση της Πέμπτης. Από την άλλη πλευρά, ο Μέγερι έχει υποστεί κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού, όπως έδειξε η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί νάρθηκας. Ο νεαρός πορτιέρο υπολογίζεται ότι θα μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε τρεις εβδομάδες περίπου.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x