Stoiximan Super League

Φιλικό χωρίς τον Μπαλάφα

Άτυχος στάθηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας στην πρωϊνή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» χτύπησε κατά τη διάρκεια μιας άσκησης και έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στις υπηρεσίες του Σωτήρη Μπαλάφα δεν μπορεί να υπολογίζει ο Λάζλο Μπόλονι στο σημερινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Φορτούνα Ντίσελντορφ, το πρώτο από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» χτύπησε στην πρωϊνή προπόνηση και αποχώρησε. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου φέρνουν τον Μπαλάφα να έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον δικέφαλο.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο χρονικό διάστημα θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x