Stoiximan Super League

Ενωμένοι (πιο) δυνατοί!

Μια σχέση που πέρασε από πολλά… κύματα, βρήκε ξανά ήρεμα νερά. Ζαγοράκης και Βρύζας σε μια πεντάωρη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, άφησαν πίσω ό,τι τους χώριζε και τους έκανε να… χωρίσουν τους δρόμους τους ένα χρόνο πριν, και κατά πως φαίνεται ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για χάρη του ΠΑΟΚ. Πάει για Τετάρτη το ραντεβού με Βιτόλο.

Μια σχέση που πέρασε από πολλά… κύματα, βρήκε ξανά ήρεμα νερά. Ζαγοράκης και Βρύζας σε μια πεντάωρη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, άφησαν πίσω ό,τι τους χώριζε και τους έκανε να… χωρίσουν τους δρόμους τους ένα χρόνο πριν, και κατά πως φαίνεται ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για χάρη του ΠΑΟΚ.

Την τελευταία φορά που (ξανα)τέθηκε θέμα επιστροφής του Βρύζα στον «Δικέφαλο», ο τελευταίος εξήγησε ότι οι λόγοι για τους οποίους πέρασε την πόρτα της εξόδου τον περασμένο Αύγουστο δεν εξέλειπαν. Προφανώς και στο σημερινό τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, λύθηκαν οι όποιες διαφορές οδήγησαν στη διάλυση του άλλοτε (και προσεχώς ξανά) αχώριστου διδύμου.

Μια ενωτική κίνηση σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον ΠΑΟΚ, αφού η οικονομική στενότητα, η μείωση του μπάτζετ και τα σενάρια περί αποχώρησης παικτών έχει προκαλέσει νευρικότητα στη διοίκηση και ανησυχία στους φίλους της ομάδας.

Έτσι, λοιπόν, προσπάθησαν να βάλουν σε μια σειρά τα βασικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο. Το αγωνιστικό, το οικονομικό, το διοικητικό και τον διαφοροποιημένο ρόλο του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά αλλά με λιγότερες αρμοδιότητες.

Την Παρασκευή θα συνταξιδέψουν με τελικό προορισμό το Άρνεμ της Ολλανδίας όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της επαναπρόσληψής του Βρύζα θα έρθει όταν λυθεί και τυπικά η συνεργασία του με την ομοσπονδία. Ουσιαστικά όμως έχει πιάσει δουλειά αφού συμμετέχει στις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, την υπόθεση Βιτόλο και την μεταγραφή του Καρλάο.

* Για αύριο μετατίθεται το ραντεβού με τον Βιτόλο, συνάντηση από την οποία θα κριθεί το μέλλον του Ισπανού στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x