Stoiximan Super League

Μπόλονι: «Είχαμε ρυθμό και ένταση»

Καλύτερο ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι του, ήταν τα θετικά στοιχεία του ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά από τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Γκρόνιγκεν (3-2).

Καλύτερο ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι του, ήταν τα θετικά στοιχεία του ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά από τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Γκρόνιγκεν (3-2).

«Κάναμε πολλές δοκιμές. Μία ομάδα πρέπει να βρίσκει λύσεις μέσα από το ρόστερ της. Δεν πρέπει να στηρίζεται σε δέκα παίκτες», είπε αρχικά o Ρουμάνος τεχνικός.

«Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα για αυτούς», είπε αναφερόμενος στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και συνέχισε:
«Μ' άρεσε το κίνητρο που είχαν να πάνε προς την μπάλα. Να παίξουν γρήγορα. Μου αρέσουν αυτά τα στοιχεία». Ο λόγος φυσικά για τους βασικούς. Στη διάρκεια του αγώνα δοκίμασε τον Βιεϊρίνια σε ρόλο επιτελικού μέσου

«Είδα πολλά πράγματα από αυτόν. Σήμερα έπαιξα καλύτερα. Στο προηγούμενο ματς έπαιξε στα άκρα και δεν έκανε πολλά πράγματα. Σήμερα έπαιξε στο κέντρο και έκανε περισσότερα. Προτιμώ τη σημερινή του εικόνα. Είναι ένας παίκτης όπως οι υπόλοιποι. Δεν είναι περισσότερο σημαντικός από τους άλλους. Έχουμε και τον Ρομπέρ που παίζει στις ίδιες θέσεις και μπορούν να εναλλάσσονται και να μπερδεύουν τον αντίπαλο».

Την Τετάρτη οι Θεσσαλονικείς δίνουν νέο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: «Το πιο πιθανό είναι ότι οι βασικοί μας θα ξεκινήσουν στο αυριανό παιχνίδι. Υπάρχει πρόγραμμα. Στο πρώτο έπαιξαν από ένα ημίχρονο, στο δεύτερο φιλικό έπαιξαν από μία ώρα στο επόμενο λίγο παραπάνω και στο τελευταίο ίσως κάποιοι παίξουν και στα 90 λεπτά».

Σχετικά με την περίπτωση του Καρλάο: «Δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο. Αν έρθει, πρέπει να δουλέψει και να μας βοηθήσει. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Για να κοιμάμαι ήσυχος χρειαζόμαστε τρεις παίκτες. Έναν στην επίθεση και δύο στο κέντρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x