Stoiximan Super League

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ»

Με τρόπο τέτοιο που έδειχνε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Πίτερ Χούιστρα μετά τη λήξη του φιλικού με την ομάδα του, την Γκρόνινγκεν.

Με τρόπο τέτοιο που έδειχνε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Πίτερ Χούιστρα μετά τη λήξη του φιλικού με την ομάδα του, την Γκρόνινγκεν:

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι μία από τις καλές και γνωστές ομάδες στην Ευρώπη και μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το προηγούμενο καλοκαίρι κόντεψε να αποκλείσει τον Άγιαξ από το Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια έκανε μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ».

Το τελικό 3-2 υπέρ του ολλανδικού συλλόγου δεν τον συγκίνησε ιδιαίτερα, αφού όπως εξήγησε «ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε με τους βασικούς μας, ο ΠΑΟΚ επέλεξε να παίξει με αναπληρωματικούς και μετά το 60’ παίξαμε εμείς με τους αναπληρωματικούς κι ο ΠΑΟΚ με τους βασικούς, πολλοί εκ των οποίων ξέρω ότι είναι διεθνείς. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια, όπως έβγαλα εγώ χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μου, έτσι πιστεύω πως έκανε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x