Stoiximan Super League

«Τσόνταρε» για Γεωργιάδη!

Ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση -που δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αυξήσει τις ελπίδες της για τον Γιώργο Γεωργιάδη- κατέθεσε η ΑΕΚ. Η «Ένωση»… τσόνταρε κάτι παραπάνω στην τελευταία προσφορά που είχε κάνει στον Πέτρο Θεοδωρίδη (θεωρώντας πως ο καιρός που έχει περάσει θα είχε «μαλακώσει» τις απαιτήσεις του), ωστόσο εξακολουθεί να απέχει απ’ αυτά που ζητά ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού.

Ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση -που δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αυξήσει τις ελπίδες της για τον Γιώργο Γεωργιάδη- κατέθεσε η ΑΕΚ.

Η «Ένωση»… τσόνταρε κάτι παραπάνω στην τελευταία προσφορά που είχε κάνει στον Πέτρο Θεοδωρίδη (θεωρώντας πως ο καιρός που έχει περάσει θα είχε «μαλακώσει» τις απαιτήσεις του), ωστόσο εξακολουθεί να απέχει απ’ αυτά που ζητά ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού.

Στην επαφή που έγινε την Τετάρτη με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, η ΑΕΚ πόνταρε περισσότερο στην αίσθηση ότι θα έχουν στενέψει τα περιθώρια για εκείνον (αφού οι μέρες περνούν χωρίς να έχει προτάσεις για τον Γεωργιάδη), παρά στη βελτιωμένη πρόταση που είχε να του καταθέσει για τον νεαρό χαφ.

Παρόλο, λοιπόν, που αυτή αφορούσε ένα ποσό (300.000 ευρώ) ελαφρώς «τσιμπημένο» σε σχέση με την τελευταία επαφή με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, εκείνος δεν έδειξε να… τσιμπάει -εμμένοντας σε μια πρόταση που θα πλησιάζει όσο γίνεται εκείνη του χειμώνα (περίπου 400.000 ευρώ), συν έναν -τουλάχιστον- παίκτη δανεικό (και πληρωμένο).

Μπορεί, λοιπόν, η διαφορά να μην απαγορεύει ελπίδες για να γίνει -έστω και την ύστατη ώρα η μεταγραφή- ωστόσο (δεδομένης και της διαπραγματευτικής αδιαλλαξίας του Θεοδωρίδη) δεν καθιστά απίθανη ακόμα και την προσωρινή (μέχρι το Γενάρη) απόσυρση της ΑΕΚ από την υπόθεση.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x