Stoiximan Super League

Πάει για αμυντικό χαφ

Μετά το στην υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ επικεντρώνονται στην απόκτηση αμυντικού χαφ. Αυτό ήταν άλλωστε το βασικό θέμα συζήτησης στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, παρόντος και του Λάζλο Μπόλονι.

Μετά το αίσιο τέλος στην υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ επικεντρώνονται στην απόκτηση αμυντικού χαφ.

Αυτό ήταν άλλωστε το βασικό θέμα συζήτησης στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, παρόντος και του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κρίνει απαραίτητη την θωράκιση του «Δικεφάλου» στην συγκεκριμένη θέση, και γι’ αυτό ζήτησε και θα έχει «κόφτη», καθώς σύντομα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις. Στις συζητήσεις με Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη αναφέρθηκαν διάφορες περιπτώσεις, εκείνη πάντως που δεν μοιάζει να απασχολεί πλέον είναι αυτή του Οράσιο Καρντόσο.

* Τη Δευτέρα θα τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να περνάει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και να υπογράφει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x