Stoiximan Super League

«Έδειξε» Παναθηναϊκό ο Κλάουσεν

Τον Παναθηναϊκό έχρισε φαβορί εν όψει των δύο συγκρούσεων με την Οντένσε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χένρικ Κλάουσεν. Ο τεχνικός των Δανών μιλώντας στο ημίχρονο του φιλικού που δίνουν οι «πράσινοι» με την Κολωνία αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ομάδα του Φερέιρα κρατώντας πάντως κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το πώς είδε το «τριφύλλι». «Κλειδί το πρώτο ματς», το σχόλιό του.

Τον Παναθηναϊκό έχρισε φαβορί εν όψει των δύο συγκρούσεων με την Οντένσε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χένρικ Κλάουσεν. Ο τεχνικός των Δανών μιλώντας στο ημίχρονο του φιλικού που δίνουν οι «πράσινοι» με την Κολωνία αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ομάδα του Φερέιρα κρατώντας πάντως κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το πώς είδε το «τριφύλλι» στο πρώτο 45λεπτο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα όπως όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά. Φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά έχουμε και εμείς τις ελπίδες μας. Δεν είδα αδυναμίες.

Το πρώτο ματς στο Οντένσε μπορεί να αποδειχθεί κλειδί, επειδή εάν χάσουμε δύσκολα θα το γυρίσουμε στην Αθήνα. Ακόμη και το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα αν και ξέρουμε την καλή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην έδρα τους. Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, ήθελα ο ίδιος να έρθω να δω τον Παναθηναϊκό», σχολίασε ο 40χρονος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x