Stoiximan Super League

Και η Λίβερπουλ για «Τόρο»

Και η Λίβερπουλ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει βρετανική ιστοσελίδα. Μέσα στην εβδομάδα εκτιμάται πως θα υπάρχουν εξελίξεις, στο θέμα του διεθνούς Έλληνα αμυντικού, καθώς αναμένεται επίσημη πρόταση από την Στόουκ. Βάρος στις στημένες φάσεις στην πρωινή προπόνηση.

Μετά από την Στόουκ και η Λίβερπουλ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει βρετανική ιστοσελίδα.

Η “insidefutbol”, μάλιστα, αναφέρει ότι οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έχουν –ήδη- κάνει την κίνησή τους για να προσεγγίσουν την πλευρά του διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή. Φέρονται να έχουν μιλήσει με τον εκπρόσωπό του, Γιώργο Καζιάνη, ο οποίος τους μετέφερε πως εάν όντως θέλουν τον «Τόρο», τότε θα πρέπει σύντομα να μιλήσουν και με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm.gr, κανένα άτομο που να εκπροσώπούσε τον αγγλικό σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Τοροσίδη.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει ότι εάν θελήσει η Λίβερπουλ να πάρει τον παίκτη, μπορεί να το κάνει άμεσα, καταβάλλοντας το ποσό των 7 εκατομμυρίων, δηλαδή την ρήτρα του παίκτη.

Φυσικά στη Λίβερπουλ γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη προσφέροντας και μικρότερο χρηματικό ποσό.

«Ο Τοροσίδης μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, όπως δεξιά όπως δεξιά και αριστερά της άμυνας αλλά και ως κεντρικός μέσος, για αυτό και τον κάνει πολύτιμο ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός σε μία μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Premier League αν και ο Τοροσίδης με τον Ολυμπιακό θα μπορεί να παίξει στο Champions League και αυτό είναι ένα εμπόδιο για την μεταγραφή»
, καταλήγει.

Θέμα: Παραμονή Τοροσίδη
Τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που θέλουν την Στόουκ να κάνει… κίνηση για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη δεν έχουν σταματήσει τις τελευταίες ημέρες. Οι μάνατζερ του Τοροσίδη υποστηρίζουν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας, τότε, πολύ δύσκολα θα παραχωρηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει –από την πρώτη στιγμή- ότι δεν είχαν πρόθεση για την παραχώρηση του «Τόρο», αλλά θα μπουν στη διαδικασία συζήτηση καθώς σέβονται τον παίκτη τους και την πρόθεσή του να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον έρθει πρόταση που ικανοποιεί και την ομάδα.

Έτσι εάν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός δεν έρθει πρόταση για τον Τοροσίδη, τότε, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του παίκτη. Στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι μια πρόταση της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ θα είναι ικανοποιητική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Στόουκ φέρεται πρόθυμη να προσφέρει τα χρήματα αυτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x