Stoiximan Super League

Φάτε μάτια… Γκούντγιονσεν! (pics)

Η άρον άρον φυγάδευση (προκειμένου να μην πνιγεί από τις εκδηλώσεις του κόσμου) και το… φιμέ τζάμι του μαύρου τζιπ που τον μετέφερε στο ξενοδοχείο, εμφάνισε με δυσκολία τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν ακόμα και στους φίλους της ΑΕΚ που έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος». Το δείπνο, ωστόσο που -λίγο μετά την άφιξή του- παρέθεσε η διοίκηση στον «Ice Man», του έδωσε την ευκαιρία να… συστηθεί μέσω των πρώτων του φωτογραφιών στην Ελλάδα.

Η άρον άρον φυγάδευση (προκειμένου να μην πνιγεί από τις εκδηλώσεις του κόσμου) και το… φιμέ τζάμι του μαύρου τζιπ που τον μετέφερε στο ξενοδοχείο, εμφάνισε με δυσκολία τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν ακόμα και στους φίλους της ΑΕΚ που έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος».

Το δείπνο, ωστόσο που -λίγο μετά την άφιξή του- παρέθεσε η διοίκηση στον «Ice Man», του έδωσε την ευκαιρία να… συστηθεί μέσω των πρώτων του φωτογραφιών στην Ελλάδα.

Άναυδος και ενθουσιασμένος (όπως εξήγησε στους ανθρώπους της «Ένωσης») από την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε, κατά τις 22:30 ο Γκούντγιονσεν εμφανίστηκε χαμογελαστός -με το αυτοκίνητο του Σταύρου Αδαμίδη και συνοδεία της συζύγου και των γονιών του- στο εστιατόριο «Ιθάκη» στη Βουλιαγμένη.

Εκεί τον περίμενε ο (φίλος του και πρωτεργάτης στο να έρθει στην ΑΕΚ) Άρναρ Γκρέταρσον, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης (Κωνσταντινίδης, Καψής, Καπετανάκης, Κοσμάτος) και η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη. Αφού, λοιπόν, το δείπνο πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, άπαντες ανανέωσαν το… ραντεβού για το μεσημέρι της Τρίτης (13:00), όταν ο Γκούντγιονσεν θα παρουσιαστεί επίσημα και θα κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x