Stoiximan Super League

«Πέντε εκατομμύρια και μετά μιλάμε»

Εγγυητική επιστολή ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση ο Ερασιτέχνης σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να ξεκινήσει συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. , αλλά... παραμένει υποψήφιος ο Φλωρίδης.

Εγγυητική επιστολή ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση ο Ερασιτέχνης σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να ξεκινήσει συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως θεματοφύλακας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του σωματείου, αποφάσισε ομόφωνα ότι:

Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και για λόγους διασφάλισης των συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτείται απ΄ αυτούς, για έναρξη συνομιλιών και παρουσίαση οικονομικών και άλλων στοιχείων της εταιρίας εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού ύψους 5.000.000 ευρώ»

Σκλήρυνε τη στάση του

Ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, δεν έκανε ειδική αναφορά στον Βασίλη Φλωρίδη. Το μεσημέρι είχε συνάντηση μαζί του, σε αυτή του παρουσιάστηκαν έγγραφα που εμφάνιζαν τον ομογενή επιχειρηματία να έχει λογαριασμό με δέκα εκατ. ευρώ, αλλά, λίγο αργότερα αυτός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις! Εξέλιξη που μόνο αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε και έκανε βαρύ το κλίμα στη σημερινή συνεδρίαση. Προφανώς και θα τηρηθεί πιο σκληρή στάση, ωστόσο όποιος αποδείξει (είτε λέγεται Φλωρίδης, είτε όπως αλλιώς θέλει...) ότι έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει θα του δοθεί η ευκαιρία να πείσει για τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x