Stoiximan Super League

Ο Ρόμενταλ μιλάει για όλους και για όλα....

Ο Ντένις Ρόμενταλ μίλησε για όλα στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Γαβαλά για το . Προχώρησε σ' έναν απολογισμό της πρώτης του χρονιάς για τον Ολυμπιακό, τόνισε πως σέβεται τις αποφάσεις του Βαλβέρδε και διέψευσε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος ομάδων του εξωτερικού.

Ο Ντένις Ρόμενταλ μίλησε για όλα στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Γαβαλά για το novasports.gr.

Προχώρησε σ' έναν απολογισμό της πρώτης του χρονιάς για τον Ολυμπιακό, τόνισε πως σέβεται τις αποφάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και διέψευσε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος ομάδων του εξωτερικού για την απόκτησή του.

Ολη η συνέντευξη θα βρίσκεται στις οθόνες σας στις 15:00, μέχρι τότε ένα μικρό μέρος από όσα είπε ο Δανός.

Αν είναι πιο ρεαλιστικός ο στόχος για μία ελληνική ομάδα η διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ από ότι στο Τσάμπονς Λιγκ: «Αν δούμε τις ομάδες που παίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ και έχουν φθάσει έως τον ημιτελικό, πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμε έως τον προημιτελικό ή τον ημιτελικό γύρο. Αρκεί να τα κάνουμε όλα σωστά. Έχουμε την ποιότητα για κάτι τέτοιο».

Για την παραμονή του στην ομάδα: «Είμαι εδώ. Προπονούμαι. Θέλω ν’ αποδείξω πως είμαι ο καλύτερος για τη θέση μου. Η άποψή μου είναι πως είμαι αρκετά καλός για να παίξω. Εξαρτάται από εμένα ν’ αλλάξω τη γνώμη του προπονητή και να τον πείσω πως είμαι αρκετά καλός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x