Stoiximan Super League

Λεφτά ονειρεύονται οι Δανοί

Τα κομπιουτεράκια έχουν βγάλει οι άνθρωποι της Οντένσε, οι οποίοι υπολογίζουν τα λεφτά που έχουν να εισπράξουν σε περίπτωση που αποκλείσουν τον Παναθηναϊκό ή ακόμη καλύτερα, εάν μπούνε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διευθύνων σύμβουλος των Δανών, Τόμας Κρίστενσεν, μιλάει για συναρπαστική πρόσκληση αλλά... « θα είναι δύσκολα. Πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό».

Τα κομπιουτεράκια έχουν βγάλει οι άνθρωποι της Οντένσε, οι οποίοι υπολογίζουν τα λεφτά που έχουν να εισπράξουν σε περίπτωση που αποκλείσουν τον Παναθηναϊκό ή ακόμη καλύτερα, εάν μπούνε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Δανών, Τόμας Κρίστενσεν, μιλάει για συναρπαστική πρόσκληση αλλά... « θα είναι δύσκολα. Πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό».

Και συνεχίζει: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία. Είναι βέβαια αλήθεια πως αυτή η προοπτική είναι συναρπαστική. Σε περίπτωση που καταφέρουμε να περάσουμε από τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα έχουμε πραγματικά δύσκολους αντιπάλους, αλλά ο στόχος είναι να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, εάν δεν τα καταφέρουμε, θα πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο είναι και αυτό ελκυστικό οικονομικά».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x