Stoiximan Super League

«Μπορεί σε πολύ υψηλό επίπεδο»

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός έχει τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο εξέφρασε ο Κλάους Άλοφς. Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης συνέκρινε την τωρινή ομάδα των «ερυθρόλευκων» με αυτή που είχαν αντιμετωπίσει το 2007 οι Γερμανοί στους ομίλους του Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και το ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου.

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός έχει τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο εξέφρασε ο Κλάους Άλοφς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης συνέκρινε την τωρινή ομάδα των «ερυθρόλευκων» με αυτή που είχαν αντιμετωπίσει το 2007 οι Γερμανοί στους ομίλους του Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου.

Αποστολή στo Έρμελο, Αντώνης Σαούλης

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Βρέμης:

Για τον Ολυμπιακό του 2007 που είχε αντιμετωπίσει η Βέρντερ στο Champions League:
«Εκείνη η ομάδα ήταν πολύ πιο έμπειρη. Είχε τους Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Μπράβο, παίκτες με πολλές παραστάσεις. Και μην ξεχνάτε ότι ήταν τότε και παιχνίδι Champions League, ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες. Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός έχει μία νεανική ομάδα, καμία σχέση με την ομάδα που είχαμε αντιμετωπίσει το 2007. Γι' αυτόν τον Ολυμπιακό είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Δείχνει όμως ότι είναι μία ομάδα που έχει τις προϋποθέσεις να σταθεί στην Ευρώπη σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου:
«Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Τον Μήτρογλου τον ξέρουμε. Και τον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια, γιατί είναι παιδί από εδώ, από τη Γερμανία. Μου είχε μιλήσει μάλιστα και ο Ότο Ρεχάγκελ πιο παλιά για τον Μήτρογλου. Έχω ενημερωθεί ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Όμως, εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εδώ και πολύ καιρό είναι κλεισμένη η επιθετική γραμμή μας και δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τον Μήτρογλου. Δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης, αλλά λέω ότι δεν μπήκαμε ούτε καν στη διαδικασία να ρωτήσουμε πόσο κοστίζει ο ποδοσφαιριστής».

Για τον Φετφατζίδη:
«Τον ξέρουμε τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού. Παίζει και στην Εθνική και πράγματι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε κάνει οποιαδήποτε κίνηση γι' αυτόν. Όντως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ταλαντούχος. Όμως, μέχρις εκεί. Τα περισσότερα που γράφονται είναι φήμες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x