Stoiximan Super League

Αλλάζουν ημερομηνίες τα φιλικά του Άρη

Σε αλλαγή ημερομηνιών σε δύο από τις φιλικές αναμετρήσεις που έχει προγραμματίσει να δώσει επί αυστριακού εδάφους προέβη η ΠΑΕ Άρης. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου στις 18:30 (τοπική ώρα) στο γήπεδο του Ζέεφελντ, ενώ αυτό με την Αλ Χιλάλ στις 4 Αυγούστου στις 18:30 (τοπική ώρα) στο γήπεδο του Garmisch- partenkirchen.

Σε αλλαγή ημερομηνιών σε δύο από τις φιλικές αναμετρήσεις που έχει προγραμματίσει να δώσει επί αυστριακού εδάφους προέβη η ΠΑΕ Άρης.

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου στις 18:30 (τοπική ώρα) στο γήπεδο του Ζέεφελντ, ενώ αυτό με την Αλ Χιλάλ στις 4 Αυγούστου στις 18:30 (τοπική ώρα) στο γήπεδο του Garmisch- partenkirchen.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x