Stoiximan Super League

«Η δικαιοσύνη πρέπει να βασίζεται μόνο σε ατράνταχτες αποδείξεις»

Αισιόδοξος ότι το σκηνικό για την Καβάλα μπορεί να αλλάξει στην εκδίκαση της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο πρόεδρος της λέσχης φιλάθλων της ομάδας, Μιχάλης Σωτηρόπουλος. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει τόση απαισιοδοξία για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας, εάν αυτή η δίκη γίνει με βάση τα πραγματικά στοιχεία και τις απτές αποδείξεις φοβάμαι πως δε μπορεί να στοιχειοθετηθεί καμία κατηγορία», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αισιόδοξος ότι το σκηνικό για την Καβάλα μπορεί να αλλάξει στην εκδίκαση της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο πρόεδρος της λέσχης φιλάθλων της ομάδας, Μιχάλης Σωτηρόπουλος.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει τόση απαισιοδοξία για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας, εάν αυτή η δίκη γίνει με βάση τα πραγματικά στοιχεία και τις απτές αποδείξεις φοβάμαι πως δε μπορεί να στοιχειοθετηθεί καμία κατηγορία», τόνισε μεταξύ άλλων.

Συνέντευξη στον Γιώργο Νελόπουλο

Είστε αισιόδοξος κύριε Σωτηρόπουλε από την εκδίκαση της απόφασης στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή;

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει τόση απαισιοδοξία για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας, εγώ αντίθετα με το ρεύμα αυτό, διατηρώ την αισιοδοξία μου. Εάν αυτή η δίκη γίνει με βάση τα πραγματικά στοιχεία και τις απτές αποδείξεις φοβάμαι πως δε μπορεί να στοιχειοθετηθεί καμία κατηγορία. Όντως τα αρχικά ευρήματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν εντυπωσιακά, αλλά όχι επαρκή για μία βέβαιη καταδίκη. Και η δικαιοσύνη όπως ξέρετε πρέπει να βασίζεται μόνο σε ατράνταχτες αποδείξεις».

Σε περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική θα προβείτε σε κάποιες κινητοποιήσεις;

«Μα, δε νομίζω ότι θα έχουμε αρνητική απόφαση!».

Πως κρίνετε σαν Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, τις νέες σχέσεις που πλέον προκύπτουν, μεταξύ του Δήμου Καβάλας και την Καβαλιώτικη ΠΑΕ;

«Η Λέσχη μας είχε εγκαίρως διαπιστώσει το χάσμα στις δύο πλευρές και είχε αποφασίσει να το γεφυρώσει. Μία τέτοια συμφωνία πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είχε υπάρξει εδώ και τρία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Σταύρο Ψωμιάδη στο παρελθόν και ήμαστε πολύ ευτυχείς που έστω και αργά αυτό έγινε εφικτό».

Μετά τη συνάντηση που είχατε οι οργανωμένοι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, μπορούμε να πούμε ότι οι σχέσεις έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μία νέα βάση;

«Ομολογουμένως ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να ραγίσει ο πάγος και η καχυποψία που υπήρχε στις δύο πλευρές μετά τα όσα έγιναν. Είχα την ευκαιρία πολλές φορές να συζητήσω με τον πρόεδρο της ομάδας στο παρελθόν για στενότερη συνεργασία μας και αν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του επέτρεπαν να βρίσκεται πιο συχνά στην Καβάλα, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα».

Δεν είχατε όμως συνεργασία με τον πατέρα του προέδρου, τον κ. Μάκη Ψωμιάδη;

«Στην ιδρυτική συνέλευση της Λέσχης μας το Φεβρουάριο του 2010 ο κύριος Μάκης Ψωμιάδης λίγο μετά την έναρξη της, προσήλθε στο χώρο και ζήτησε το λόγο ώστε να μιλήσει. Επίσης ζήτησε να εγγραφεί- όπως και έγινε- στη λίστα των μελών ως Νο1 μέλος μας, αφού όπως μας ξεκαθάρισε, ο ρόλος του στην ομάδα θα ήταν αυτός του απλού φιλάθλου, άλλωστε πάντα τέτοια ήταν. Βέβαια, στη συνέχεια, όσες φορές του ζητήσαμε να συνεργαστούμε, μας παρέπεμπε, τη μία στον πρόεδρο της ΠΑΕ.κ. Σταύρο Ψωμιάδη, ή στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Σταύρο Μπακιρτζή».

Το μέλλον της Καβάλας πως το βλέπετε, μιας και κακά τα ψέματα στην πίσω άκρη του μυαλού σας, θα υπάρχει και το σενάριο της Football League;

«Όσες φορές μίλησα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Σταύρο Ψωμιάδη, διαπίστωσα πως και ιδέες έχει και θέληση και δυνατότητες να δώσει την προοπτική στην ομάδα της Καβάλας. Και εάν δεν γίνονταν τα λάθη του παρελθόντος τότε η ομάδα μας θα ατένιζε ακόμη πιο αισιόδοξα το μέλλον. Βρισκόμαστε στην αρχή της νέας φάσης της ομάδας και με πολλή προσπάθεια θα ξεκινήσουμε αυτή τη φορά σε νέες στέρεες και υγιείς βάσεις.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x